Θεατρική Ομάδα Εκπαιδευτικών «Εκτός Ύλης»: Πρόσκληση για την παράσταση «Άντε πάλι τα ίδια» 20,21 και 22 Ιούνη

Η ΕΛΜΕ Καλλιθέας – Νέας Σμύρνης – Μοσχάτου και η θεατρική ομάδα εκπαιδευτικών «Εκτός Ύλης» έχουν την τιμή να σας προσκαλούν στη θεατρική τους παράσταση «Άντε πάλι τα ίδια»

Την εβδομάδα που τρέχει, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή (20-22/6) ελάτε να παρακολουθήσετε μια παράσταση με ηθοποιούς και σκηνοθέτες εκπαιδευτικούς.

Η θεατρική ομάδα εκπαιδευτικών «Εκτός Ύλης» της ΕΛΜΕ Καλλιθέας – Ν. Σμύρνης – Μοσχάτου, σε μια εποχή που η δημόσια παιδεία βάλλεται με κάθε τρόπο, είναι μια ακόμα απόδειξη ότι ο κλάδος των εκπαιδευτικών κρατά ψηλά τη σημαία του πολιτισμού.

Η ψυχή της θεατρικής ομάδας Θούλη Στάικου που έχει τη σκηνοθεσία και τη σύνθεση των κειμένων

Η ψυχή της θεατρικής ομάδας Θούλη Στάικου που έχει τη σκηνοθεσία και τη σύνθεση των κειμένων

Κείμενα από τον Κοινό λόγο της Έλλης Παπαδημητρίου, το μονόπρακτο «θεατρικό δοκίμιο» του Ιάκωβου Καμπανέλλη Η γυναίκα και το λάθος, καθώς και μια σύνθεση κειμένων των Μάριου Ποντίκα και Μ. Τριανταφύλλου, Η λύση και η κρίση, που αναδεικνύουν την «αβάσταχτη γελοιότητα» της καθημερινής ζωής, αλλά και την ανάγκη προσφοράς και την ελπίδα ανατροπής…

Η ομάδα «Εκτός Ύλης» δημιουργήθηκε πέρυσι, κάνοντας το ντεμπούτο της με το έργο του Αρκά Εχθροί εξ αίματος, σε σκηνοθεσία Θούλης Στάικου. Έχοντας αυξήσει τα μέλη τους με καθηγητές από Καλλιθέα – Ν. Σμύρνη, δάσκαλους και νηπιαγωγούς από την Πεντέλη, αλλά και έναν φοιτητή και μια μαθήτρια, συνεχίζουν «για να βρούμε ένα τρόπο να μιλήσουμε για όλα αυτά που μας έκαψαν και που μας καίνε…»

Με την ίδια σκηνοθέτιδα, συντονιστή τον Τάκη Στάικο και ερμηνευτές τους Ελένη Αναστασίου, Αφροδίτη Ασημακοπούλου, Άντζη Βαγιατίδου, Όλια Γιούσεφ, Λάμπρο Ηλιόπουλο, Λυδία Μιχαήλου, Ρόλη Μοσχοπούλου, Αλί Μουσταφάογλου, Ελένη Μπερεδήμα, Γιάννη Μπουλούκο, Ανδρέα Ξύδη, Ελένη Παπανικολάου, Σοφία Συνοδινού, Γεωργία Σωτηροπούλου.

Η παράσταση παρουσιάζεται 20,21 και 22 Ιούνη  στις 9.00 μ.μ. στο αμφιθέατρο του ΕΠΑΛ Ν. Σμύρνης (Μηδείας 2 και Κύπρου 21-25).

Η είσοδος ελεύθερη (προαιρετική προσφορά ένα κουτί φάρμακα ή τρόφιμο μακράς διάρκειας για την Αλληλεγγύη)

(πηγή: alfavita.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/teachers/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399