Υπό κατάληψη το Δημοτικό Σχολείο Χαϊκαλίου

Σε κατάληψη έχουν προχωρήσει γονείς και μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Χαϊκαλίου Αχαΐας, προκειμένου να μην μπει λουκέτο στο σχολείο.

Γονείς και κάτοικοι δεν επιτρέπουν στο δάσκαλο να πάρει τα απαραίτητα έγγραφα για τη μετεγγραφή των μαθητών.

Στις 13.30, εκπρόσωποι γονέων θα έχουν συνάντηση με τον Περιφερειάρχη Δυτικής Ελλάδος, Απόστολο Κατσιφάρα, ενώ επιδιώκεται συνάντηση με το Γραμματεά της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, Μανώλη Αγγελάκα.

Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει ο πρόεδρος της Κοινότητας Αγίου Στεφάνου στο thebest.gr, οι μικροί μαθητές θα πρέπει να διανύουν με το λεωφορείο μία διαδρομή 16 χιλιομέτρων, για να φτάσουν στο νέο σχολείο τους που πλέον θα είναι στο Μαζαράκι.

«Θα υπάρχει δωρεάν μεταφορά; Θα υπάρχει κάποιος να συνοδεύει τα παιδιά; Και στο τέλος, γιατί να υφίστανται αυτή την ταλαιπωρία, όταν το σχολείο μας διαθέτει πολύ καλές εγκαταστάσεις και το χωριό μας διαρκώς αναπτύσσεται πληθυσμιακά», προσθέτει ο κ. Γεωργιόπουλος.

(πηγή: thebest.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/teachers/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399