Το αγνό παρθένο ελαιόλαδο αποτελεί αναμφισβήτητα το πιο υγιεινό και πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά έλαιο.
Δεν προορίζεται μόνο για το μαγείρεμα, μπορεί να καταναλωθεί και ωμό παρέχοντας ακόμη μεγαλύτερα οφέλη στην υγεία.
Περιέχει μονοακόρεστα λιπαρά οξέα, τα οποία αποτελούν την καλύτερη πηγή λιπαρών.
Λόγω της ελάχιστης επεξεργασίας που υφίσταται, είναι επίσης πλούσιο σε αντιοξειδωτικά, τα οποία είναι πολύτιμα για την υγεία.
Δείτε πώς ωφελείτε τον οργανισμό σας αν τρώτε κάθε πρωί μια κουταλιά ωμό ελαιόλαδο:








Κακογραμμένο παραμύθι η ευρωπαϊκή αλληλεγγύη
Απόγνωση για 450.000 οικογένειες
Πώς εξαπλώνεται ο κορονοϊός – Τρία σενάρια για το μέλλον του - Τι καταγράφουν οι επιστήμονες και πώς είναι πιθανό να εξελειχθεί το φαινόμενο
Χαρίζει ζωή 16χρονος από το Μεσολόγγι που κατέληξε μετά την πτώση του από τον 3ο όροφο
Νέα εφαρμογή για τη δημιουργία ψηφιακών περιοδικών