4.500 οικογένειες στην Κρήτη …πεινάνε!

Σοκάρουν τα επίσημα στοιχεία της αντιπεριφερειάρχου Θ. Βρέντζου, σε σχέση με τις οικογένειες των δικαιούχων του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Σύμφωνα με τα στοιχεία αυτά, 4.500 οικογένειες σε όλη την Κρήτη σιτίζονται από το Κοινωνικό Παντοπωλείο, ενώ εξ αυτών οι 850 είναι οι δικαιούχοι από την Π.Ε. Ηρακλείου.

Το υπερβολικά μεγάλο νούμερο αποκάλυψε σήμερα, εκφράζοντας παράλληλα τη λύπη της, ηαντιπεριφερειάρχης Θεανώ Βρέντζου- Σκορδαλάκη. Η αντιπεριφερειάρχης σε θέματα κοινωνικής πολιτικής τόνισε ότι οι αιτήσεις που κατατίθενται αυξάνονται καθημερινά.

«Η Περιφέρεια Κρήτης θα συνεχίσει την άσκηση της κοινωνικής πολιτικής και τη στήριξη των ευπαθών ομάδων, που τώρα περισσότερο από ποτέ έχουν την ανάγκη μας» δήλωσε η κ. Βρέντζου η οποία παράλληλα ευχαρίστησε τους επιχειρηματίες και τους μεμονωμένους ιδιώτες που στηρίζουν ενεργή με την τροφοδοσία τους το Κοινωνικό Παντοπωλείο.

Είναι οι άνθρωποι που καρτερικά περιμένουν στην «ουρά» για μια σακούλα με τρόφιμα, τα οποία η ένδεια δεν τους επιτρέπει να αγοράσουν. Το πρόβλημα είναι οξύτατο στην περιοχή των Μοιρών, σύμφωνα με την αντιπεριφερειάρχη κ.Βρέντζου.

Οι δικαιούχοι ειδοποιούνται τηλεφωνικά από τους Κοινωνικούς Λειτουργούς της Διεύθυνσης Κοινωνικής Μέριμνας της Περιφέρειας Κρήτης.

Προκειμένου να παραλάβουν τα τρόφιμα οι δικαιούχοι, πρέπει να προσκομίσουν την αστυνομική τους ταυτότητα.

Το σημαντικό έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου στηρίζουν ενεργά στην διανομή αυτή, οι έμποροι – προμηθευτές – επιχειρηματίες τροφίμων.

(πηγή: cretalive.gr)

Share
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Bookmark the permalink.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399