Τεύχος 28

Με ένα εξαιρετικό αφιέρωμα στον ποιητή Κωστή Παλαμά ξεκινάει το ταξίδι στη γνώση, την ενημέρωση, το παιχνίδι και τη φαντασία το 28ο τεύχος του περιοδικού «Εκ-Παιδεύω». Αφορμή –η συμπλήρωση 70 χρόνων από τον θάνατό του.

Πλούσια η ύλη για τα παιδιά με ειδήσεις που ενδιαφέρουν και καλλιεργούν την σωστή αντίληψή τους για τη φύση, με λαϊκό παραμύθι, με αστεία για παρατεταμένο παιδικό γέλιο, με παιχνίδια και κατασκευές, αλλά και γνωστικό υλικό σε απλή και κατανοητή γλώσσα.

Χρήσιμη αρθρογραφία των πλέον αρμόδιων και καταξιωμένων επιστημόνων με πολύτιμες συμβουλές και κατευθύνσεις για τους γονείς, όπως η αποφυγή, αλλά και η αντιμετώπιση των παιδικών ατυχημάτων, η ασφαλής πλοήγηση των παιδιών στο διαδίκτυο, αλλά και απαραίτητες συμβουλές για τους μικρούς ποδηλάτες.

Αρθρογραφία και ανταλλαγή απόψεων νηπιαγωγών και δασκάλων για την δουλειά στην τάξη. Επίσης, πλούσιο ρεπορτάζ με προβολή σχολικών δραστηριοτήτων από όλη την Ελλάδα, καθώς και ρεπορτάζ από την δράση συλλογικών φορέων.

ΓΙΝΕ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΗΣ

Γιάννης Σαράντης
Τηλ.: 210 9608988, Fax: 210 9609558
e-mail: paidevo@otenet.gr, info@paidevo.gr

Share
This entry was posted in ΤΕΥΧΗ. Bookmark the permalink.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399