Μικρά παιδιά νικούν το ρατσισμό και μας μαθαίνουν τι θα πει αγάπη (video)

Μία αγάπη αληθινή και ανιδιοτελής! Αυτή την αγάπη ξέρουν να προσφέρουν τα μικρά παιδιά εκπλήσσοντας με τις αντιδράσεις τους τους μεγάλους, που πολλές φορές «κρύβουν» τα συναισθήματά τους.

Με ζεστές αγκαλιές, φιλιά και χάδια υποδέχθηκαν τον συμμαθητή τους Tyler τα παιδιά ενός νηπιαγωγείου στην Αμερική. Ο μικρός αναγκάστηκε να λείψει από το σχολείο του εξαιτίας ενός προβλήματος που είχε με το στομάχι και όταν επέστρεψε οι μικροί του φίλοι έπεσαν πάνω του «γεμίζοντάς» τον με φιλιά. Μάλιστα, ένα κοριτσάκι του χάιδευε το κεφάλι λέγοντάς του πόσο πολύ της αρέσει το νέο του κούρεμα.

Το βίντεο «ανέβασε» στη σελίδα του στο Facebook ο πατέρας του Tyler γράφοντας: «Αυτό το βίντεο δείχνει ότι τα παιδιά μπορούν να σταματήσουν το ρατσισμό. Ότι ο ρατσισμός διδάσκεται. Τα μικρά στιγμιότυπα που ακολουθούν μπορούν να μας κάνουν να αλλάξουμε τον τρόπο που σκεφτόμαστε για τους άλλους. Νιώθω πολύ περήφανος» έγραψε ο ShawnHarris, «ανεβάζοντας» το βίντεο, το οποίο έχει ήδη πάνω από 18.000 likes και πάνω από 100.000 κοινοποιήσεις στο Facebook.

(πηγή: patrasevents.gr)

Share
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Bookmark the permalink.