Καλιφόρνια: Εκατομμύρια άνθρωποι χωρίς ρεύμα ενώ μαίνεται η πυρκαγιά

kalifornia_kegetaiΕνάμισι εκατομμύριο άνθρωποι πρόκειται να προστεθούν σε εκείνους που έχουν ήδη μείνει χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα στην Καλιφόρνια, καθώς μία εταιρεία παροχής προσπαθεί να εντοπίσει τα κατεστραμμένα καλώδια που προκαλούν πυρκαγιές.

Η Pacific Gas & Electric (PG & E) βρίσκεται αντιμέτωπη με έρευνα από τις ρυθμιστικές αρχές μετά τη διακοπή του ρεύματος σε 970.000 σπίτια και επιχειρήσεις.

Η εταιρεία ανακοίνωσε ωστόσο ότι άλλα 650.000 θα έμεναν χωρίς ρεύμα σήμερα, για προληπτικούς λόγους – εξαιτίας των ισχυρών ανέμων που πλήττουν την περιοχή.

Χιλιάδες κάτοικοι κοντά στην εύπορη γειτονιά Μπρέντγουντ, στο Λος Άντζελες, υποχρεώθηκαν να εγκαταλείψουν τα σπίτια τους λόγω της πυρκαγιά που άρχισε να μαίνεται νωρίς τη Δευτέρα.

Διάσημοι ηθοποιοί, ανάμεσά τους και ο ηθοποιός και πρώην κυβερνήτης της Καλιφόρνια Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ γνωστοποίησε επίσης ότι χρειάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι του.

Ο κυβερνήτης της Καλιφόρνια έχει κηρύξει την πολιτεία σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης.

(Πηγή: topontiki.gr)

Share
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Bookmark the permalink.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399