5.000 πλημμυρισμένα σπίτια στην Καρδίτσα

EUROKINISSI

EUROKINISSI

Τεράστιες είναι οι καταστροφές που αφήνει πίσω της η κακοκαιρία στον νομό Καρδίτσας και την ευρύτερη περιοχή που χτυπήθηκε από την ισχυρή καταιγίδα. Ο πρόεδρος του ΟΑΣΠ καθηγητής Ευθύμιος Λέκκας ανέφερε πως 5.000 σπίτια έχουν πλημμυρίσει ενώ υπάρχουν και ορισμένα παλαιά που έχουν υποστεί ζημιές στον φέροντα οργανισμό η έχουν καταρρεύσει.

Επίσης, όπως είπε (ΑΠΕ-ΜΠΕ) ο κ. Λέκκας, που βρίσκεται στην Καρδίτσα, είναι πολύ μεγάλες οι καταστροφές στις υποδομές και το οδικό δίκτυο.

Στο μεταξύ, σε οριακό σημείο βρίσκεται η στάθμη των νερών στις κοινότητες Μεταμόρφωσης και Βλοχού, στο δήμο Παλαμά (Τρίκαλα), κρούοντας των κώδωνα του κινδύνου για τις επόμενες ώρες ο δήμαρχος Γεώργιος Σακελλαρίου. Μάλιστα το εν λόγω θέμα ανέφερε στο κυβερνητικό κλιμάκιο ο ίδιος, ζητώντας να υπάρξει συνδρομή από το αρμόδιο υπουργείο. Να σημειώσουμε πως οι δύο περιοχές είχαν πλημμυρίσει τον Οκτώβριο του 1994 όπου είχαν σημειωθεί μεγάλες καταστροφές.

(Πηγή: efsyn.gr)

Share
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Bookmark the permalink.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399