Πάτρα: Πως επιτήδειοι εκμεταλλεύονται ανήλικα παιδιά στο κέντρο της πόλης

Γυρίσαμε στη δεκαετία του… 50′

Δίνουν πανέρια με κουλούρια σε μικρά παιδιά για να πουλήσουν στο κέντρο της Πάτρας, εκμεταλλευόμενοι προφανώς την οικονομική ανέχεια των ανηλίκων αλλά και την ευαισθησία των πολιτών!

Καταστάσεις και εικόνες που παραπέμπουν σε άλλες εποχές, όταν ανήλικοι έβγαιναν στο δρόμο με τα πανεράκια πουλώντας έναντι πινακίου φακής μικροπράγματα, σημειώνονται καθημερινά και στην Πάτρα.

Απίστευτες είναι οι καταγγελίες που έκανε στην ραδιοφωνική «Φόρα Παρτίδα» του Νίκου Σύφαντου και της Αφροδίτης Τσικριτζή στον ΑΝΤ1 Πάτρας 105.3, ο Γενικός Γραμματέας της συντεχνίας αρτοποιών Κώστας Τηλιγάδης.

Ο κ. Τηλιγάδης υποστήριξε οτι στην Πάτρα, δραστηριοποιείται υπεργολαβος που βγάζει στο δρόμο παιδιά για να πουλήσουν κουλουρια Θεσσαλονίκης τονίζοντας οτι η συντεχνία ήδη έχει κινηθεί με όλα τα μέσα εναντίον του συγκεκριμένου προσώπου.

Παράλληλα κατήγγειλε οτι υπάρχουν και πρόσωπα που διακινούν καθημερινά στην Πάτρα, ψωμί αμφιβόλου ποιότητας, μεταφέροντάς το πόρτα-πόρτα με μικρά φορτηγά αυτοκίνητα. «Δεν είναι νόμιμο και εμπίπτει στο αδίκημα της φοροδιαφυγής» τόνισε ο κ. Τηλιγάδης και σημείωσε «Είναι διαφορετικό να διανέμεις ψωμί σε ένα χωριό, όπου επιτελείς κοινωνικό έργο και διαφορετικό να κάνεις αυτή τη δουλειά μέσα στην πόλη όπου υπάρχουν φούρνοι που πωλούν το συγκεκριμένο είδος. Είναι αθέμιτος ανταγωνισμός» κατέληξε.

(πηγή: thebest.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/parents/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399