Σοκ στη Βρετανία: Δωδεκάχρονος θύμα «bullying» κρεμάστηκε!

Ο 12χρονος Κάιλ Ντάρκερ από το Μάντσεστερ της Αγγλίας ήταν ένα χαρούμενο και κοινωνικό παιδάκι. Όμως η ζωή του στο σχολείο ήταν μια κόλαση, την οποία δεν κατάφερε να αντέξει και γι’ αυτό αποφάσισε να δώσει τέλος στη ζωή του με τον πιο τραγικό τρόπο, βάζοντας θηλιά στον λαιμό του, ελάχιστα λεπτά αφότου είχε επιστρέψει στο σπίτι του από το σχολείο.

Το άτυχο αγόρι, το βρήκε η μητέρα του και σε κατάσταση σοκ, κάλεσε αμέσως ασθενοφόρο. Όμως ήταν πλέον αργά και ο μικρός Καίλ δεν τα κατάφερε, βυθίζοντας στο πένθος την οικογένεια και τους φίλους του.

Οι φίλοι του είπαν ότι το παιδί είναι πολύ πιθανόν να έπεσε θύμα «bullying» στο σχολείο St Patrick’s RC High School in Eccles, στο οποίο είχε μεταγραφεί τον τελευταίο χρόνο χρόνο.

Πριν από λίγες εβδομάδες ο μικρός Καίλ έκλεισε τα 12 και όλοι όσοι τον ήξεραν μιλούν για έναν ταλαντούχο πιανίστα και παθιασμένο οπαδό της Manchester United.

Η αστυνομία ερευνά τις συνθήκες που οδήγησαν τον μικρό στο να δώσει τέλος στη ζωή του.

Συμμαθητές του και γείτονες άφησαν λουλούδια στο δρόμο που έμενε το αγόρι, ενώ οι φίλοι του έφτιαξαν στο Facebook μια σελίδα προς τιμή του.

«Δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ. Θα είσαι για πάντα στις καρδιές μας. Όνειρα γλυκά», έγραψαν οι φίλοι του.

Μάλιστα κάποιος άλλος έγραψε:

«Μισώ τους »bullies». Αναπαύσου εν ειρήνη Kyle, όνειρα γλυκά φίλε, είχες όλη τη ζωή μπροστά σου».

(πηγή: briefingnews.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/parents/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399