Εξερράγη το smartphone 13χρονης κάτω από το μαξιλάρι της

Η φόρτιση του κινητού μας τηλεφώνου την ώρα που κοιμόμαστε μοιάζει μία αβλαβής καθημερινότητα. Ωστόσο, για μία 13χρονη η συνήθεια αυτή μετατράπηκε σε εφιάλτη.

Την περασμένη εβδομάδα το κορίτσι από το βόρειο Τέξας έβαλε στην πρίζα το «έξυπνο» κινητό της τηλέφωνο για να φορτίσει κατά τη διάρκεια της νύχτας. Λίγες ώρες αργότερα ξύπνησε από τη μυρωδιά καμένου… Όταν σηκώθηκε και έψαξε γύρω της για την πηγή αυτής της οσμής, συνειδητοποίησε ότι φόρτιζε το κινητό της, κάτω από το μαξιλάρι της.

Από την έκρηξη του κινητού δεν είχε καεί μόνο η πίσω πλευρά του μαξιλαριού, αλλά το τηλέφωνο έμοιαζε κυριολεκτικά τηγανισμένο, έχοντας μετατραπεί σε μία άμορφη μάζα πλαστικού και άλλων λιωμένων υλικών.

Σύμφωνα με το FOX 4, το περιστατικό προκάλεσε έκπληξη στην οικογένεια της κοπέλας.

«Όταν αγοράζουμε κάτι έχουμε τη λογική προσδοκία ότι το προϊόν είναι ασφαλές», δήλωσε ο πατέρας της 13χρονης, προσθέτοντας ότι υποψιάζεται πως το τηλέφωνο υπερθερμάνθηκε προκαλώντας την έκρηξη της μπαταρίας και τη φωτιά.

(πηγή: thebest.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/parents/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399