Απίστευτο και όμως αληθινό: Σχολείο τιμώρησε ένα τυφλό μαθητή, παίρνοντάς του το μπαστούνι του!

Για τον Ντακότα Ναφζίγκερ, το μπαστούνι του είναι τα μάτια του, είναι ο κόσμος του όλος, καθώς είναι το μόνο του εργαλείο το οποίο προειδοποιεί όλους τους υπόλοιπους, ότι είναι ένα τυφλό αγόρι.

Κάτι που το σχολείο του, κατάσχεσε καθώς όπως ανέφερε ο διευθυντής, ο μικρός το χρησιμοποίησε ανάρμοστα στο σχολικό λεωφορείο. Ισχυρίστηκαν λοιπόν πώς ο Ντακότα, χτύπησε με το μπαστούνι του το σχολικό λεωφορείο και για αυτό τον λόγο, για να τον τιμωρήσουν, του πήραν το μπαστούνι και αντ’ αυτού του έδωσαν «κουλούρα» κολυμβητηρίου.

Κάτι που οι γονείς του μικρού παιδιού θεώρησαν αρκετά προσβλητικό. «Πώς είναι δυνατόν να πιστεύουν πως ο γιος μου μπορεί να περπατήσει με αυτό που του έδωσαν; Το μπαστούνι του είναι «τα μάτια του» και το θέλουμε πίσω», είπε χαρακτηριστικά η μητέρα του παιδιού με λυγμούς!

Δείτε στο παρακάτω βίντεο την ιστορία του μικρού Ντακότα, τι λέει ο ίδιος, τι οι γονείς του αλλά και ποια είναι η απάντηση του σχολείου του.

(πηγή: newsitamea.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/parents/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399