Γλίτωσαν από θαύμα μαθητές στο Ωραιόκαστρο

Κατέρρευσε τμήμα της οροφής του σχολείου μόλις σχόλασαν

Το κουδούνι είχε χτυπήσει λίγα λεπτά νωρίτερα, οι μαθητές μόλις είχαν φύγει από τις αίθουσες καθώς είχαν σχολάσει, όταν ξαφνικά ακούστηκε ένας δυνατός θόρυβος. Μόλις είχαν αποφύγει από θαύμα τον τραυματισμό, καθώς τμήμα της οροφής του κτιρίου κατέρρευσε!

Το περιστατικό συνέβη στο Γυμνάσιο- Λύκειο του χωριού Δρυμός στο Ωραιόκαστρο, όπου ένα κομμάτι από το ταβάνι- περίπου τριών τετραγωνικών μέτρων- έπεσε στο διάδρομο πάνω από τη σκάλα από όπου είχαν μόλις φύγει οι 480 μαθητές.

Όπως είναι φυσικό το περιστατικό, που όπως διαπιστώθηκε προκλήθηκε καθώς η οροφή είχε διαβρωθεί από τη βροχή, προκάλεσε την ανησυχία των γονιών, καθώς αναρωτιούνται τι μπορεί να συμβεί σε περίπτωση σεισμού. Ερώτηση για το θέμα κατέθεσαν προς τους υπουργούς Παιδείας, Εσωτερικών και Οικονομικών οι βουλευτές του ΚΚΕ Θεοδόσης Κωνσταντινίδης και Ελένη Γερασιμίδου.

(πηγή: agelioforos.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/teachers/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399