Πάτρα: Συγκέντρωση τροφίμων στο 56ο Δημοτικό Σχολείο

Μεγάλη υπήρξε η ανταπόκριση των οικογενειών των μαθητών του 56ου Δημοτικού Σχολείου τις δύο τελευταίες εβδομάδες πριν τη διακοπή των μαθημάτων στην κλήση του Διευθυντή Αναστάσιου Σταυρογιαννόπουλου και των εκπαιδευτικών του σχολείου για συγκέντρωση τροφίμων, προκειμένου να ανακουφιστούν παιδιά και οικογένειες που έχουν ανάγκη.

Τα τρόφιμα που συγκεντρώθηκαν διανεμήθηκαν σε ιδρύματα της πόλης, καθώς και σε οικογένειες μαθητών που υποσιτίζονται. Παράλληλα με τα τρόφιμα μοιράστηκαν σε παιδιά ιδρυμάτων και πασχαλινές λαμπάδες που διακοσμήθηκαν από τους μαθητές της Γ3 τάξης και τη δασκάλα τους Γεωργία Τρίγκα.

Η ευαισθησία των παιδιών και των οικογενειών τους σε αυτήν την κρίσιμη περίοδο δίνει ελπίδα και αισιοδοξία σε όσους υποφέρουν. Είναι ορατό μέσω αυτών των πρωτοβουλιών πως το σχολείο παραμένει ζωντανό κομμάτι του κοινωνικού συνόλου και πεδίο ανθρωπισμού και πολιτισμού.

(πηγή: patrasevents.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/teachers/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399