Η «τραγωδία» μαθητών «στην Παλαιόχωρα» που έγινε viral – ΒΙΝΤΕΟ

Έναν ξεχωριστό τρόπο βρήκαν οι μαθητές του Γυμνασίου Παλαιόχωρας Χανίων να διαμαρτυρηθούν για τις ελλείψεις καθηγητών που υπάρχουν στο σχολείο τους τα τελευταία τρία χρόνια.

mathites_mesochoraΟι μαθητές γύρισαν ταινία μικρού μήκους με τίτλο «Τραγωδία στην Παλαιόχωρα», στην οποία παριστάνουν…τους νεκρούς.

Συγκεκριμένα, οι μαθητές αποφασίζουν να προβούν σε μία τραγική πράξη, σκηνοθετούν για την ακρίβεια, ένα »δράμα», ώστε να ακουστεί η φωνή τους και στέλνουν το μήνυμα «φέρτε μας καθηγητές τώρα».

Παριστάνουν ότι έχουν δώσει τέλος στην ζωή τους, καθώς εδώ και δύο μήνες δεν έχουν το απαραίτητο εκπαιδευτικό προσωπικό για να κάνουν μάθημα, οπότε προβαίνουν σε αυτή την πράξη για να ασχοληθεί η πολιτεία μαζί τους.

Στην Παλαιόχωρα, αν και τα σχολεία έχουν ανοίξει εδώ και πάνω από δύο μήνες, δεν υπάρχει μέριμνα για επαρκή αριθμό δασκάλων και καθηγητών. Έτσι, οι μαθητές περνούν πιο πολύ χρόνο έξω στους δρόμους παρά στην τάξη κάνοντας μάθημα.

Δείτε το βίντεο:

(Πηγή: enikos.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/teachers/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399