Μετά τον εκφοβισμό που δέχτηκε κατά τη διάρκεια των σχολικών και φοιτητικών του χρόνων, ο Αλέξανδρος κλείστηκε στο σπίτι του για 13 χρόνια, ώστε να μην αντιμετωπίσει ποτέ ξανά μπούλινγκ. Όμως η απειλή θανάτου από την παχυσαρκία ανάγκασε τον Αλέξανδρο να αλλάξει ριζικά τη ζωή του.
Ο Αλέξανδρος για 13 χρόνια δεν έβγαινε από το σπίτι του λόγω του μπούλινγκ που δεχόταν για το υπερβολικό του βάρος.
Περπατούσε στον δρόμο και είχε την αίσθηση ότι όλοι τον κοίταζαν και τον καταδίκαζαν με το βλέμμα τους υπονοώντας ότι είναι χοντρός.
Το πρόβλημα ξεκίνησε από το σχολείο, τότε που ο Αλέξανδρος άρχισε να παίρνει γρήγορα βάρος λόγω του καθιστικού τρόπου ζωής.
Οι συμμαθητές του κατά περιόδους τον έφτυναν και τον χτυπούσαν πολύ δυνατά, με αποτέλεσμα να του ραγίσουν το σαγόνι και πλέον να κάνει έναν ήχο όταν το ανοιγοκλείνει.
Ο μικρός Αλέξανδρος φοβόταν να αντεπιτεθεί και ποτέ δεν είπε στους γονείς του για τα προβλήματά του γιατί θυμόταν την ιστορία ενός παιδιού που παραπονέθηκε και ξυλοκοπήθηκε άγρια.
(Πηγή: sputniknews.gr)








Το φως που σκοτώνει τα βακτήρια: Εναλλακτική αντιβίωση κατασκευάζεται στη Ρωσία
Σε δεκαπλάσιες τιμές από την προηγούμενη εβδομάδα η συγκέντρωση κορονοϊού στα λύματα Θεσσαλονίκης
Η Κούβα δημιούργησε 4 εμβόλια κατά του καρκίνου: ένα μάθημα για τις φαρμακευτικές που δεν είπαν όμως τα ΜΜΕ
Σαν σήμερα γεννήθηκε ο Αϊνστάιν: "Το σχολείο είναι καψόνι για ανεγκέφαλους"
Θα ζούμε 5-6 χρόνια λιγότερο, εξαιτίας του μνημονίου!