Νότια Εύβοια: Ένα ολόκληρο κοπάδι από πρόβατα βρέθηκε νεκρό δίπλα στη θάλασσα

Ένα σοκαριστικό θέαμα αντικρίζουν όσοι κατεβαίνουν προς την παραλία του Αγίου Δημητρίου στην Εύβοια. 

n_evia_psofia_provata_1Στο σημείο εδώ και μέρες, βρίσκεται ένα ολόκληρο κοπάδι πρόβατα τα οποία είναι δυστυχώς νεκρά από ασιτία και πιθανή δηλητηρίαση από το νερό της θάλασσας.

Ο ιδιοκτήτης, βοσκός του κοπαδιού των περίπου 30-50 προβάτων από το Αργυρό της Εύβοιας έφυγε από τη ζωή με αποτέλεσμα τα ζώα να μείνουν αφρόντιστα, καθώς κανένας εκ των κληρονόμων του εκλιπόντος δεν ανέλαβε την ευθύνη του κοπαδιού.

Τα ζώα με ενεργοποιημένο το ένστικτο επιβίωσης, προκειμένου να βρουν τροφή και νερό κατηφόρισαν προς την παραλία του Αγίου Δημητρίου, ωστόσο δυστυχώς λόγω του θαλασσινού νερού το οποίο έπιναν για να ξεδιψάσουν αλλά και της ασιτίας, βρήκαν άδικο θάνατο.

n_evia_psofia_provata_2Μέχρι και σήμερα τα πρόβατα βρίσκονται στην παραλία χωρίς να έχει ενδιαφερθεί κανένας για την περισυλλογή τους καθώς μετά το πέρας των ημερών επέρχονται οι φυσικές διαδικασίες που θα καταστήσουν ακόμα πιο δύσκολη τη μεταφορά των πτωμάτων.

Ο δήμος Κύμης – Αλιβερίου δεν έχει κάνει ακόμα τίποτα με τους κατοίκους να ζητούν να διευθετηθεί το ζήτημα άμεσα καθώς είναι θέμα υγείας και υγιεινής.

(Πηγή: evima.gr)

Share
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Bookmark the permalink.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399