Σοκ από τις αυτοκτονίες

Τρεις αυτοκτονίες αναστάτωσαν χθες την κοινωνία της Λάρισας. Στο σπίτι του στην οδό Φαρσάλων στη Λάρισα, κρεμάστηκε 45χρονος άνδρας.

Σύμφωνα με μάρτυρες, ο 45χρονος κρεμάστηκε με σχοινί από την εξωτερική πλευρά του παραθύρου. Τον βρήκε στενό συγγενικό του πρόσωπο, που ειδοποίησε το ΕΚΑΒ, αλλά ήταν ήδη αργά. Πληροφορίες αναφέρουν πως ο 45χρονος άφησε και σημείωμα, όπου εξηγούσε τους λόγους της απονενοημένης πράξης του.

Την ίδια ώρα, 50χρονος βρέθηκε κρεμασμένος στην αποθήκη του σπιτιού του, στην περιοχή της Ελασσόνας. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, δεν άφησε σημείωμα που να εξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία.

Επίσης, το πτώμα που βρέθηκε το πρωί στον Πηνειό και ανήκει σε 80χρονη Λαρισαία, είναι αποτέλεσμα αυτοκτονίας, σύμφωνα με την Αστυνομία. Το πτώμα της γυναίκας, που βρέθηκε να επιπλέει στον Πηνειό, είδαν άτομα που ψώνιζαν σε λαϊκή αγορά.

(πηγή: Ελευθεροτυπία)

Share
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Bookmark the permalink.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399