Περισσότερα από 1.300 σχολεία και παιδικοί σταθμοί στη Βουλγαρία ανέστειλαν τη λειτουργία τους, λόγω της επιδημίας γρίπης, ανακοίνωσε το υπουργείο Παιδείας και Επιστημών της γειτονικής χώρας.
Από σήμερα, 267 σχολεία στη Σόφια, 124 σχολεία στην περιφέρεια του Μπλαγκόεβγκραντ και 105 σχολεία στην ευρύτερη περιοχή του Πλέβεν θα είναι κλειστά.
Στη Σόφια και την περιφέρεια του Πλέβεν, τα σχολεία θα παραμείνουν κλειστά μέχρι τις 5 Φεβρουαρίου, ενώ στην περιφέρεια του Μπλαγκόεβγκραντ μέχρι τις 4 Φεβρουαρίου. Κλειστά είναι επίσης τα σχολεία στο Ρούσε, στο Ντόμπριτς και στο Βέλικο Τίρνοβο, στη Βάρνα και στο Χάσκοβο, σύμφωνα με όσα μετέδωσαν τα τοπικά μέσα ενημέρωσης.







Πολιτικός κρατούμενος ετών 13! Παγκόσμια κατακραυγή για την επικείμενη εκτέλεση έφηβου στη Σ. Αραβία
Πιθανή εξαφάνιση του θαλάσσιου πάγου το 2016
Τα ελληνικά μονοπάτια της Ισπανίας
Η «καλή σχολική χρονιά»… από την πρώτη μέρα φαίνεται!
«Γερνάει» ο παγκόσμιος πληθυσμός