Η τελευταία συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου

Η τελευταία συναυλία του μεγάλου μουσικοσυνθέτη Θάνου Μικρούτσικου πραγματοποιήθηκε στις 7 Ιουνίου 2019 στο Θέατρο Βράχων.

φωτο αρχείου @flickr

φωτο αρχείου @flickr

Ο αγαπημένος δημιουργός είχε προγραμματίσει δύο συναυλίες, μαζί με τους πιο κοντινούς του τραγουδιστές.

Εκείνα τα δύο βράδια του Ιουνίου, ο Θάνος Μικρούτσικος, μαζί με μερικά από τα μεγαλύτερη ονόματα του ελληνικού πενταγράμμου ερμήνευσαν τις μεγαλύτερες επιτυχίες του.

Στο πλευρό του ήταν ακόμη 11 τραγουδιστές: Ο Γιώργος Νταλάρας, η Χαρούλα Αλεξίου, ο Βασίλης Παπακωνσταντίνου, ο Μανώλης Μητσιάς, ο Γιάννης Κότσιρας, ο Χρήστος Θηβαίος, ο Μιλτιάδης Πασχαλίδης, η Ρίτα Αντωνοπούλου, ο Γιώργος Μεράντζας, ο Κώστας Θωμαϊδης και η Μαριάννα Πολυχρονίδη.

«Ζούμε σε ένα βάρβαρο κόσμο. Η βαρβαρότητα μας κατακλύζει. Όπως είπε ο γερο-Κάρολος, πρέπει να αφήσουμε ανοιχτό το παράθυρο στο όνειρο. Αφήνοντας ένα παράθυρο στο όνειρο, τότε μόνο θα φτιάξουμε μια κοινωνία που θα μπορεί να αυτοπραγματωθεί ο άνθρωπος. Μια κοινωνία που ο ποιητής θα ψαρεύει κι ο ψαράς θα μπορεί να γράφει ποιήματα», είχε πει ο Θάνος Μικρούτσικος.

(Πηγή: enallaktikos.gr)

Share
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Bookmark the permalink.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399