Ένας άνδρας μετέτρεψε το 4×4 φορτηγάκι του στο σπίτι των ονείρων του, για να μπορεί να ταξιδεύει με άνεση και να εξερευνήσει την Αλάσκα.
Ο 38χρονος Τιμ Τζόνσον από την Αλάσκα, αποφάσισε να αναβαθμίσει το παλιό του όχημα για να μπορεί να ταξιδεύει με άνεση και να εξερευνήσει την άγρια φύση της Αλάσκας.
Πούλησε το παλιό του τροχόσπιτο και αγόρασε ένα Ford F350 του 1996, μετατρέποντάς το στο απόλυτο ταξιδιωτικό… σπίτι.
Μετά από μία απίστευτη ανακαίνιση, το φορτηγάκι μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και έξι άτομα και είναι εξοπλισμένο με δύο καναπέδες, φούρνο, ψυγείο, ξυλοσομπα, τουαλέτα, θέρμανση, τηλεόραση, χώρους αποθήκευσης, ενώ έχει ακόμη και ηλεκτρικό ρεύμα που τροφοδοτείται από ηλιακά πάνελ.
Με το αυτοκίνητο αυτό εξερευνά την Αλάσκα και μετά από έξι χρόνια στο παλιό του τροχόσπιτο, τώρα μπορεί να ταξιδέψει με στυλ, έχοντας όλα τα απαραίτητα που υπάρχουν σε ένα σπίτι.
Όπως αναφέρει και ο ίδιος, «το σπίτι μου είναι τέλειο, έχει όλα τα απαραίτητα για να μένω έξω για όσο χρειαστεί».
Σχεδόν όλη η μετατροπή έγινε από τον ίδιο τον Τιμ. Για το τελικό αποτέλεσμα χρειάστηκε σχεδόν τρεις μήνες και συνολικά κόστισε (μαζί με την αγορά του αυτοκινήτου) περίπου 20.000 δολάρια.
Τώρα μπορεί να ανακαλύψει την άγρια φύση της Αλάσκας και να διανυκτερεύει στα αγαπημένα του μέρη.
(Πηγή: sputniknews.gr)







Το μυστικό να κάνεις τ’ αγκάθια σου φίλους ~Λουντέμης
Έρχεται το Ελ Νίνιο φέρνοντας έντονους καύσωνες στον πλανήτη
Περισσότερο διαθέσιμη από ποτέ στην Ευρώπη η κοκαΐνη, σύμφωνα με έκθεση
Έξι Μετανάστες Πέθαναν Από το Κρύο στον Έβρο - Μια νέα θανάσιμη διαδρομή ανησυχεί τις Αρχές, ενώ οι ροές στον Έβρο αυξάνονται
ΕΛΣΤΑΤ: Σχεδόν 105.000 νεκροί στην Ελλάδα σε 9 μήνες – Σε μία μόνο περιφέρεια μειώθηκαν οι θάνατοι σε σχέση με το 2020 - Αύξηση θανάτων 10,30% σε σχέση με πέρσι