Μετέτρεψε το φορτηγάκι του σε απίστευτο σπίτι για να εξερευνήσει την Αλάσκα

Ένας άνδρας μετέτρεψε το 4×4 φορτηγάκι του στο σπίτι των ονείρων του, για να μπορεί να ταξιδεύει με άνεση και να εξερευνήσει την Αλάσκα.

fortigaki_alaskaΟ 38χρονος Τιμ Τζόνσον από την Αλάσκα, αποφάσισε να αναβαθμίσει το παλιό του όχημα για να μπορεί να ταξιδεύει με άνεση και να εξερευνήσει την άγρια φύση της Αλάσκας.

Πούλησε το παλιό του τροχόσπιτο και αγόρασε ένα Ford F350 του 1996, μετατρέποντάς το στο απόλυτο ταξιδιωτικό… σπίτι.

Μετά από μία απίστευτη ανακαίνιση, το φορτηγάκι μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι και έξι άτομα και είναι εξοπλισμένο με δύο καναπέδες, φούρνο, ψυγείο, ξυλοσομπα, τουαλέτα, θέρμανση, τηλεόραση, χώρους αποθήκευσης, ενώ έχει ακόμη και ηλεκτρικό ρεύμα που τροφοδοτείται από ηλιακά πάνελ.

Με το αυτοκίνητο αυτό εξερευνά την Αλάσκα και μετά από έξι χρόνια στο παλιό του τροχόσπιτο, τώρα μπορεί να ταξιδέψει με στυλ, έχοντας όλα τα απαραίτητα που υπάρχουν σε ένα σπίτι.

Όπως αναφέρει και ο ίδιος, «το σπίτι μου είναι τέλειο, έχει όλα τα απαραίτητα για να μένω έξω για όσο χρειαστεί».

Σχεδόν όλη η μετατροπή έγινε από τον ίδιο τον Τιμ.  Για το τελικό αποτέλεσμα χρειάστηκε σχεδόν τρεις μήνες και συνολικά κόστισε (μαζί με την αγορά του αυτοκινήτου) περίπου 20.000 δολάρια.

Τώρα μπορεί να ανακαλύψει την άγρια φύση της Αλάσκας και να διανυκτερεύει στα αγαπημένα του μέρη.

(Πηγή: sputniknews.gr)

Share
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Bookmark the permalink.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399