Πάτρα: Έστειλαν 20χρονο στο νοσοκομείο – Μπούλινγκ με απρόβλεπτες συνέπειες στην παραλιακή των Βραχνεϊκων

Συντάκτης: Γ. Κοντογεωργοπούλου

patra_bullingΑδιανόητη επίθεση σε νεαρό 20 ετών από ομάδα νεαρότερων αγοριών, εκ των οποίων κάποιοι είναι μαθητές, στην περιοχή των Βραχνεϊκων στην Πάτρα, επαναφέρει με τραγικό τρόπο την ένταση των φαινομένων  μπούλινγκ που συνεχώς πολλαπλασιάζονται και στην περιοχή μας και προκαλούν έντονο προβληματισμό.

Σύμφωνα με όσα καταγγέλλουν στον «Κόσμο» οι αυτόπτες μάρτυρες του περιστατικού οι οποίοι ενημέρωσαν και τους γονείς του 20χρονου,  την ώρα που αυτός είχε βγει για να περπατήσει στην παραλιακή των Βραχνείκων, γύρω στις 10.30 το βράδυ της Τετάρτης, δέχθηκε απρόκλητη επίθεση από ομάδα περίπου επτά με οκτώ αγοριών  οι οποία άρχισαν να τον ενοχλούν με σεξουαλικά υπονοούμενα.

Ο 20χρονος αντέδρασε λέγοντάς σε έναν εξ αυτών «σε μένα το είπες αυτό;» και τότε οι χαρακτηρισμοί άρχισαν να πέφτουν βροχή: «είσαι αδελφή», «είσαι ψυχάκιας» και άλλα συναφή.

Ένας από την ομάδα των μαθητών που του επιτέθηκαν, έριξε τότε μια μπουνιά στον 20χρονο και αυτός έπεσε στο έδαφος, ενώ είναι άγνωστο αν έπεσε και άλλο ξύλο ή αν δέχθηκε χτυπήματα και αφότου αυτός είχε πέσει κάτω.

Οι πληροφορίες λένε ότι ο 20χρονος είναι ένα παιδί πολύ  ήπιων τόνων και ιδιαίτερα εσωστρεφές το οποίο δεν έχει ενοχλήσει ποτέ κανέναν στην περιοχή, ενώ η ομάδα που του επιτέθηκε όπως λένε οι αυτόπτες μάρτυρες ήταν ηλικίας έως 18 χρόνων το πολύ και είχαν πάει στη περιοχή (τέρμα παραλία Βραχνείκων) από την περιοχή της Εύας Παραλίας.

Αυτόπτης μάρτυρας του σκηνικού που ακολούθησε περιγράφει στον «Κόσμο»: «Είδα ξαφνικά ένα παιδί ξαπλωμένο στο έδαφος και παραδίπλα μια ομάδα 7 -8 παιδιών περίπου. Τους είπα «τι κάνετε εδώ; Σηκώστε το παιδί από κάτω» και τότε ο ένας από αυτούς μου λέει «δεν τον ξέρουμε, τσακωθήκαμε». Τότε βλέπω τον 20χρονο,  να χτυπιέται κάτω και να μην μπορεί να σηκωθεί ενώ είχε αίματα στο στόμα και στο κεφάλι στην πίσω μεριά. Τον βοήθησα να φτύσει το αίμα από το στόμα αλλά το παιδί δεν μπορούσε να συνέλθει και να σηκωθεί, ενώ τον πονούσε και το χέρι του και τότε ειδοποίησα το σπίτι του και ένα ασθενοφόρο. Πάω σε αυτούς που ήταν εκεί και κοιτάζανε και κυρίως σε αυτόν που μου είπε ότι έριξε τη μπουνιά και του λέω «μην κουνηθείς, θα σου σπάω τα πόδια. Οι μαγκιές πληρώνονται» και καλώ και την αστυνομία. Η αλήθεια είναι ότι δεν κουνήθηκε κανείς από την παρέα. Ευτυχώς από το σημείο πέρασε και μια νοσηλεύτρια που βοήθησε την κατάσταση».

Ο νεαρός που ισχυρίστηκε ότι χτύπησε τον 20χρονο με μπουνιά, ρωτήθηκε γιατί τον χτύπησε και παραδέχθηκε ότι ενώ περνούσε ο 20χρονος του είπε «που είσαι παλιαδελφή;» και ότι ο 20χρονος αντέδρασε λέγοντάς τους «σε μένα το είπατε αυτό;» και ζήτησε εκνευρισμένος το λόγο με αποτέλεσμα να δεχθεί τη μπουνιά».

Ο 20χρονος μεταφέρθηκε τελικά στο νοσοκομείο όπου, όπως μας ανέφερε η μητέρα του, διαπιστώθηκε απώλεια μνήμης από το χτύπημα στο κεφάλι και σπάσιμο στην κλείδα. Η παρέα των νεαρών μεταφέρθηκε στο τμήμα αλλά δεν υποβλήθηκε μήνυση από την πλευρά της οικογένειάς και το περιστατικό καταγράφηκε ως καυγάς μεταξύ των νεαρών.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο 20χρονος έχει δεχθεί μπούλινγκ και κατά το παρελθόν ενώ δεν είναι γνωστό αν γνωριζόταν με τα παιδιά που του επιτέθηκαν.

(Πηγή: dete.gr)

Share
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Bookmark the permalink.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399