Ρόδος: Κοριτσάκι λιποθύμησε από την πείνα – Άνεργη ξενοδοχοϋπάλληλος η μητέρα

koritsaki_lipothimise_peinaΑπό την πείνα λιποθύμησε ένα κοριτσάκι 9 ετών στην Ρόδο το οποίο περίμενε με τη μητέρα του μέσα σε έναν φούρνο.  Η άνεργη ξενοδοχοϋπάλληλος μητέρα του, αναζητεί εργασία για να μπορέσει να μεγαλώσει τα δύο κορίτσια της, όμως τα ξενοδοχεία παραμένουν κλειστά και κανείς δεν γνωρίζει αν, πόσα και υπό ποιες προϋποθέσεις θα λειτουργήσουν και πόσους τελικά εργαζόμενους θα απορροφήσουν.

Η γυναίκα έχει δύο κοριτσάκια εννέα ετών και προσπαθεί να μεγαλώσει μόνη της τα παιδιά της, καθώς πρόκειται για μονογονεϊκή οικογένεια.

Το επίδομα των 800 ευρώ εξαντλήθηκε πολύ γρήγορα και η ίδια παραμένει άνεργη με τις υποχρεώσεις να συσσωρεύονται, αδυνατώντας να καλύψει τις ανάγκες της μονογονεϊκής οικογένειάς της.

Το απόγευμα της Δευτέρας, όπως αναφέρει η dimokratiki.gr, η μητέρα με την κόρη της, μπήκαν μέσα στο φούρνο για να αγοράσει με τα ελάχιστα χρήματα που είχε πάνω της, ένα σκέτο ψωμάκι για να φάει η μικρή και να ξεγελάσει την πείνα της. Το παιδί όμως, νηστικό επί ώρες, λιποθύμησε μέσα στον φούρνο και έτσι αποκαλύφθηκε το δράμα που η αξιοπρεπής μητέρα, προσπαθεί να αντιμετωπίσει μόνη της.

Η γυναίκα αναζητά εργασία για να μπορέσει να μεγαλώσει τα δίδυμα κοριτσάκια της και να μπορέσει να καλύψει τις υποχρεώσεις της, όπως με συνέπεια και αξιοπρέπεια κάνει όλα αυτά τα χρόνια.

(Πηγή: atexnos.gr)

Share
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Bookmark the permalink.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399