Βρετανία: Ζωολογικό πάρκο δεν έχει να ταΐσει τα ζώα και προειδοποιεί για μαζική ευθανασία τους

vretania_zooparko_horis_trofes_1Ένας ζωολογικός κήπος που αγωνίζεται να κρατηθεί όρθιος οικονομικά μετά την κρίσης της πανδημίας και την πολύ μεγάλη οικονομική ζημιά που έπαθε συνέπεια της καραντίνας, προειδοποίησε ότι ίσως χρειαστεί να πραγματοποιήσει μαζική ευθανασία των ζώων που φιλοξενεί στους χώρους του.

Ο ζωολογικός κήπος Twycross στο Leicestershire της Βρετανίας δηλώνει ότι δεν διαθέτει τα κεφάλαια που απαιτούνται για τη διατήρηση στη ζωή των άγριων ζώων που φιλοξενεί, και διαμήνυσε ότι αν δε λάβει μια οικονομική ενίσχυση από την Πολιτεία, ενδέχεται να χρειαστεί να αναλάβει δραστική δράση.

vretania_zooparko_horis_trofes_3vretania_zooparko_horis_trofes_4Η διευθύνων σύμβουλος του ζωολογικού κήπου, Dr. Sharon Redrobe, απηύθυνε τη δραματική αυτή προειδοποίηση ενώπιον της αρμόδιας κοινοβουλευτικής ομάδας για ζωολογικούς κήπους και ενυδρεία.

Το ζωολογικό πάρκο αγωνίζεται να καλύψει το κόστος των 650.000 λιρών το μήνα εν μέσω της πανδημίας, παρόλο που άνοιξε ξανά τις πύλες του για το κοινό από τις αρχές Ιουνίου.

vretania_zooparko_horis_trofes_5vretania_zooparko_horis_trofes_6(Πηγή: topontiki.gr)

Share
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Bookmark the permalink.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399