Μάσκα και στα διαλείμματα για τους μαθητές των περιοχών επιπέδου 3 και 4

MotionTeam/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

MotionTeam/ΒΕΡΒΕΡΙΔΗΣ ΒΑΣΙΛΗΣ

Υποχρεωτική γίνεται η χρήση μάσκας και στα διαλείμματα για τους μαθητές των «πορτοκαλί» και «κόκκινων» περιοχών, σύμφωνα με το χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας. 

Σύμφωνα με τη δημόσια τηλεόραση που επικαλείται πηγές του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, παρόλο που μέχρι τώρα η χρήση της μάσκας στα σχολεία ήταν υποχρεωτική μόνο για την ώρα των μαθημάτων, πλέον καθίσταται υποχρεωτική και για την ώρα του μαθήματος.

Υπενθυμίζεται ότι οι περιοχές επιπέδου 3 και 4, δηλαδή οι «πορτοκαλί» και οι «κόκκινες», σύμφωνα με την τελευταία ανανέωση του του χάρτη υγειονομικής ασφάλειας και προστασίας, είναι συνολικά 26:

Επίπεδο 3: Ανατολική Αττική, Αχαΐα, Βοιωτία, Βόρειος Τομέας Αθηνών, Δυτική Αττική, Δυτικός Τομέας Αθηνών, Ζάκυνθος, Ηράκλειο, Θεσσαλονίκη, Θήρα, Ιωάννινα, Καρδίτσα, Κέα-Κύθνος, Κεντρικός Τομέας Αθηνών, Λάρισα, Λέσβος, Μύκονος, Νήσοι Αττικής, Νότιος Τομέας Αθηνών, Πειραιάς, Πέλλα, Σάμος, Σέρρες, Τρίκαλα.

Επίπεδο 4: Καστοριά, Κοζάνη.

(Πηγή: naftemporiki.gr)

Share
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Bookmark the permalink.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399