Αύξηση του ποσοστού των σχολείων που παραμένει σε αναστολή λειτουργίας, λόγω επιβεβαιωμένων κρουσμάτων κορονοϊού
Μικρή, αλλά υπαρκτή, αύξηση παρουσιάζει το ποσοστό των σχολείων πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης που έχει τεθεί σε αναστολή λειτουργίας.
Συγκεκριμένα, το 0,69% των σχολικών μονάδων έχουν τεθεί σε αναστολή λειτουργίας. Αντίστοιχα, το 0,55% των επί μέρους τμημάτων έχει επίσης τεθεί σε αναστολή λειτουργίας.
Σημειώνεται πως μόλις χθες τα αντίστοιχα ποσοστά ήταν το 0,65% των σχολείων και το 0,48% των σχολικών μονάδων. Σε απόλυτους αριθμούς, περισσότερα από 300 δημοτικά σχολεία και τμήματα βρίσκονται κλειστά λόγω κρουσμάτων κορονοϊού σε όλη τη χώρα.
Υπενθυμίζεται πως τα δημοτικά σχολεία, καθώς και νηπιαγωγεία, δομές ειδικές αγωγής, παιδικοί σταθμοί, συνεχίζουν κανονικά τη λειτουργία τους, ενώ κλειστά μέχρι τις 30 Νοεμβρίου θα παραμείνουν τα σχολεία Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Αναλυτικά η λίστα του υπ. Παιδείας
(Πηγή: alfavita.gr)







Χάσμα μακροζωίας μεταξύ ανδρών-γυναικών – Γιατί μεγεθύνεται συνεχώς
Ανησυχητική μελέτη : Νοσηλευτές που φροντίζουν ασθενείς με κοροναϊό υποφέρουν από εξάντληση ή κατάθλιψη
Έρευνα: Ο ένας στους δέκα Αμερικανούς άνω των 65 ετών έχει άνοια
Ρώμη: Ασθενής έπαιξε σαξόφωνο σε εγχείρηση αφαίρεσης όγκου, ξύπνιος τις 9 ώρες του χειρουργείου