Κοκκίνησε ο ουρανός στην Αττική- Ισχυρές μπόρες πλήττουν τη χώρα

Ένα σπάνιο φαινόμενο αντίκρυσαν οι Αθηναίοι σήμερα το πρωί, όταν ο ουρανός, λίγο πριν τις 7, πήρε ένα βαθύ κόκκινο χρώμα, ενώ ακολούθησε ισχυρή καταιγίδα, με μεγάλη ποσότητα βροχής, όπως είχε προειδοποιήσει με έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού η ΕΜΥ.

twitter/ Vasilopitta

twitter/ Vasilopitta

Χιονοπτώσεις θα σημειωθούν στα ηπειρωτικά ορεινά κυρίως της κεντρικής και βόρειας χώρας, ενώ βαθμιαία αναμένεται να εξασθενήσουν τα φαινόμενα από τα βορειοδυτικά.

Οι άνεμοι θα πνέουν αρχικά από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 και στο Αιγαίο τοπικά 8 και πιθανώς πρόσκαιρα 9 μποφόρ ενώ βαθμιαία από τα δυτικά θα στραφούν σε δυτικών διευθύνσεων και θα εξασθενήσουν.

Σύμφωνα με την ΕΜΥ, από σήμερα το απόγευμα, θα επηρεαστούν επίσης οι Κυκλάδες, η Κρήτη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.

Η ανατολική Στερεά (συμπεριλαμβανομένης της Αττικής), η Εύβοια και η ανατολική Πελοπόννησος θα επηρεαστούν πρόσκαιρα τις μεσημβρινές ώρες, ενώ στη Θράκη, τα νησιά του ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα θα συνεχιστούν μέχρι τις πρωινές ώρες αύριο.

(Πηγή: naftemporiki.gr)

Share
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Bookmark the permalink.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399