Βρέφος στη Ρωσία κατάπιε 42 μαγνητάκια ψυγείου!

Ένας βρέφος, μόλις 12 μηνών κατάφερε να μείνει στη ζωή, μετά από κρίσιμη εγχείρηση στη Ρωσία, καθώς κατάπιε 42 (!) μαγνητάκια ψυγείου.

Σύμφωνα το orange.co.uk, η μητέρα του είδε πως έλειπαν όλα τα μαγνητάκια από το ψυγείο του σπιτιού τους και αντιλήφθηκε πως ο γιος της τα είχε καταπιεί όλα. Αμέσως πήγε το βρέφος στο νοσοκομείο, όπου σε υπέρηχο που του έκαναν οι ειδικοί φάνηκαν 42 μαγνητάκια στο πεπτικό του σύστημα.

Οι παιδοχειρούργοι του νοσοκομείου επιβεβαίωσαν πως αφαίρεσαν από το πεπτικό σύστημα ενός βρέφους ηλικίας μόλις ενός έτους μαγνητάκια.

«Τόσα χρόνια που ασκώ το επάγγελμα, έχω δει δεκάδες παρόμοια περιστατικά και έχω αφαιρέσει ξένα σώματα από διάφορα σημεία του σώματος των παιδιών. Το πιο σοβαρό που είχα δει μέχρι σήμερα ήταν ένα κορίτσι που είχε καταπιεί 20 μαγνητάκια. Ο μικρός μας έσπασε κάθε ρεκόρ», ανέφερε ο παιδοχειρουργός Νικολάι Ροστοβτσέβ.

(πηγή: on-news.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/parents/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399