Σοκάρει αρρωστημένο βιντεοπαιχνίδι με θέμα την επίθεση στη Βοστόνη

Σοκ και αποτροπιασμό έχει προκαλέσει η προκλητική έμπνευση ιστοσελίδας να δημιουργήσει βιντεο-παιχνίδι με θέμα την τραγωδία της Βοστόνης, στο οποίο εμφανίζονται πραγματικές εικόνες από την βομβιστική επίθεση με ανθρώπους που έχουν ακρωτηριαστεί.Δέκα ημέρες μετά την τρομοκρατική, βομβιστική επίθεση στον μαραθώνιο της Βοστόνης που στοίχισε την ζωή σε τρεις ανθρώπους και άφησε δεκάδες σοβαρά τραυματισμένους, κάποιοι είχαν την αρρωστημένη έμπνευση να μετατρέψουν την τραγωδία σε… βιντεοπαιχνίδι.

Το σάιτ Lolokaust.com διαφήμιζε το προκλητικό «πόνημα» με τίτλο «Μαραθώνιος της Βοστόνης 2013: Τρόμος στους δρόμους» ως εξής:

«Βαρεθήκατε να βλέπετε την καταστροφή στον μαραθώνιο της Βοστόνης από την τηλεόραση; Λοιπόν, τώρα μπορείτε να το ζήσετε. Είναι ένα βιντεο-παιχνίδι!».

Οι παίκτες αναλαμβάνουν τον ρόλο του μαραθωνοδρόμου που προσπαθεί να αποφύγει τις βόμβες. Τραυματισμένοι και νεκροί μαραθωνοδρόμοι εμφανίζονται στον δρόμο, μέσα σε λίμνες αίματος.

Ανεπεξέργαστες, πραγματικές εικόνες από την τραγωδία έχουν συμπεριληφθεί στο παιχνίδι, οι δημιουργοί του οποίου έχουν αποκρύψει τις πραγματικές τους ταυτότητες.

Πίσω όμως από την αρρωστημένη ιδέα φαίνεται να βρίσκεται μια ομάδα του Lolokaust, γνωστή ως trolls.

(avecnews.gr)

 

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/parents/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399