Naki’ο: O πρώτος σκύλος με τεχνητά μέλη

Πηγή έμπνευσης αποτελεί ένα χαριτωμένο σκυλάκι, ο Naki’ο, που μπορεί να έχασε και τις τέσσερις πατούσες του, ωστόσο… κατάφερε να σταθεί ξανά στα πόδια του χάρη σε τεχνητά μέλη!

Ο Naki’o εγκαταλείφθηκε στη Νεμπράσκα όταν ήταν μόλις πέντε εβδομάδων. Ενώ έπαιζε με τα αδερφάκια του, έπεσε σε μια παγωμένη λίμνη, με αποτέλεσμα τα άκρα του να υποστούν σοβαρά κρυοπαγήματα και να χάσει και τις τέσσερις πατούσες του.

Το άτυχο κουτάβι μεταφέρθηκε σε κέντρο διάσωσης ζώων, ενώ βρέθηκε στα χέρια μιας φιλόζωης γυναίκας, η οποία, όχι μόνο το υιοθέτησε, αλλά και οργάνωσε έρανο προκειμένου να περπατήσει ξανά!

Ο έρανος είχε επιτυχία, ενώ γνωστή εταιρεία τοποθέτησε στον χαριτωμένο σκυλάκο τα δύο μπροστινά τεχνητά μέλη εντελώς δωρεάν! Στη συνέχεια, προστέθηκαν και τα δύο πίσω μέλη, καθιστώντας τον Naki’ο τον πρώτο σκύλο με ολόκληρο σετ τεχνητών ποδιών!

Ο Naki’o «πάλεψε» και ανταποκρίθηκε στην πρόκληση να περπατά με τεχνητά πόδια, ενώ, πλέον έχει προσαρμοστεί πλήρως: δεν σταματά να τρέχει και να παίζει, όπως όλα τα σκυλιά!

(πηγή: pelop.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/parents/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399