Πατέρας σε απεργία πείνας για το άρρωστο παιδί του

Ο ΕΟΠΥΥ αρνήθηκε τη χορήγηση αναλώσιμων υλικών σε παιδί που είναι καθηλωμένο με ανίατη ασθένεια. Σε απεργία πείνας ο πατέρας του

Απεργία πείνας προτίθεται να ξεκινήσει από την Δευτέρα (03/06) ο πατέρας ενός μικρού κοριτσιού στην Πάτρα, θέλοντας με αυτό τον τρόπο να διαμαρτυρηθεί για τα απάνθρωπο πρόσωπο που δείχνει το κράτος προς πολίτες που έχουν ανάγκη.

Το παιδί είναι καθηλωμένο εδώ και χρόνια σε ένα κρεβάτι, χτυπημένο από μια ανίατη ασθένεια. Οι ανάγκες του, όπως γίνεται αντιληπτό, είναι πολλές και ο πατέρας αποφάσισε να απευθυνθεί στον ΕΟΠΥΥ, ζητώντας τη δωρεάν χορήγηση αναλώσιμων υλικών (υπνοσέντονα, χαρτοβάμβακα, γάζες, γάντια μιας χρήσης, ειδική κρέμα), τα οποία είναι απαραίτητα σε καθημερινή βάση.

Η απάντηση του Οργανισμού ήταν αρνητική, προκαλώντας την έντονη αντίδραση του πατέρα, ο οποίος είναι αποφασισμένος να ξεκινήσει απεργία πείνας έξω από το γραφείο του γενικού γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης ενώ θα αναρτήσει και πανό, που θα καλεί το κράτος να χορηγήσει ένεση ευθανασίας στο παιδί του.

(πηγή: news247.gr με πληροφορίες από dete.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/parents/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399