Μεγάλη κινητοποίηση για να μείνει ανοικτή η Παιδιατρική Κλινική του Ασκληπιείου Βούλας

«Η Παιδιατρική κλινική του Ασκληπιείου της Βούλας θα μείνει ανοιχτή!». Αυτό βροντοφώναξαν εκατοντάδες κόσμου, που συγκεντρώθηκαν στην κεντρική πύλη του Ασκληπιείου Βούλας, σήμερα, Πέμπτη 4 Ιουλίου μετά από κάλεσμα της Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου Εργαζομένων.

Νοσηλευτές, νοσηλεύτριες, γιατροί, διοικητικοί υπάλληλοι του Νοσοκομείου δίπλα-δίπλα με συνδικαλιστές δασκάλους και καθηγητές, δημοτικούς συμβούλους από όλους τους όμορους δήμους, εθελοντές από το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο του Ελληνικού, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, εκπροσώπους του ΠΑΜΕ, της ΑΝΤΑΡΣΥΑ, του ΕΠΑΜ,  της Σπίθας, κινήσεις υπεράσπισης του παραλιακού μετώπου και πολλοί άλλοι, διαδήλωσαν ότι «η Υγεία είναι δικαίωμα και ΌΧΙ εμπόρευμα».

Οι παρευρισκόμενοι, μεταξύ των οποίων και ο Τάσος Ταστάνης που ηγείται δημοτικής παράταξης της Γλυφάδας και ο Νίκος Πυρουνάκης εκπροσωπώντας την «Επιτροπή Κατοίκων Γλυφάδας Ενάντια στα Μνημόνια», κατέθεσαν ψήφισμα στο διευθυντή του Νοσοκομείου, Κ. Κεχαγιά εκφράζοντας την αντίθεσή τους, στο κλείσιμο της παιδιατρικής κλινικής.

«Σήμερα κάναμε το πρώτο βήμα στη συγκρότηση μίας πλατιάς επιτροπής των Νοτίων προαστίων για την υπεράσπιση της δημόσιας εκπαίδευσης και της δημόσιας υγείας. Προχωρούμε αγωνιστικά, γνωρίζοντας τις δυσκολίες και τα προβλήματα, έμπλεοι αισιοδοξίας: η δύναμη βρίσκεται στην συλλογική διεκδίκηση!» αναφέρει σε ανακοίνωσή του, το Σωματείο Εργαζομένων.

(πηγή: attikipress.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/parents/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399