Εκτός βρεφονηπιακών σταθμών 900 παιδιά στην Αθήνα

Προσλήψεις προσωπικού ζητά ο δήμος της Αθήνας ώστε να μπορέσει να καλύψει τις ανάγκες. Σε διαφορετική περίπτωση οι υπεύθυνοι προειδοποιούν ότι σχεδόν 1.000 παιδιά θα μείνουν εκτός βρεφονηπιακών σταθμών. Πέρυσι καλύφθηκαν 5.500 θέσεις, φέτος όπως υπολογίζεται εάν δεν γίνουν προσλήψεις υπαλλήλων τότε οι θέσεις θα μειωθούν δραματικά.

Ο δήμος της Αθήνας ζητά να εγκριθεί άμεσα η πρόσληψη 324 εποχικών υπαλλήλων ώστε να μπορέσει να καλύψει τα κενά. Σε αντίθετη περίπτωση ως και 900 θέσεις δεν θα μπορέσουν να καλυφθούν και έτσι εκατοντάδες οικογένειες να αναγκαστούν να αναζητήσουν πολύ πιο ακριβή λύσει σε ιδιωτικούς βρεφονηπιακούς σταθμούς.

Οι υπάλληλοι του δήμου από 1.700 το 2011 αναμένεται να μειωθούν στους 830 ως το Δεκέμβριο. Τα κενά σε προσωπικό, λένε οι υπεύθυνοι είναι τεράστια και έτσι μειώνονται και οι δυνατότητες εξυπηρέτησης.

(πηγή: newsit.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/parents/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399