Με εθελοντική εργασία των καθηγητών καλύπτονται τα κενά στο Μουσικό Σχολείο Λαμίας

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης βρίσκονται τα περισσότερα Μουσικά Σχολεία της χώρας εξαιτίας της μείωσης των λειτουργικών δαπανών και ορισμένα Περιφερειακά απειλούνται ακόμη και με λουκέτο.

Η έλλειψη καθηγητών, κυρίως των μουσικών ειδικοτήτων, αναγκάζει τα περισσότερα σχολεία να υπολειτουργούν, ενώ χάνονται χιλιάδες διδακτικές ώρες σε μουσικά μαθήματα. «Με εθελοντική εργασία των καθηγητών καλύπτονται τα κενά σε μουσικά μαθήματα στο Μουσικό Σχολείο Λαμίας» σύμφωνα με τον Διευθυντή Νίκο Τζίμα.

Οι μαθητές των 42 μουσικών σχολείων ένωσαν την Τετάρτη τις φωνές τους στους δρόμους όλης της χώρας, σε ταυτόχρονες συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας.

Πραγματοποιήθηκαν τρεις μεγάλες κινητοποιήσεις. Μία στη Θεσσαλονίκη για τα μουσικά σχολεία της Βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλίας, μία στο Ηράκλειο της Κρήτης και μία στο υπουργείο Παιδείας, στην οποία συμμετάσχουν τα μουσικά σχολεία της Αττικής, της Κεντρικής και Δυτικής Ελλάδας και της Πελοποννήσου.

(πηγή: lamiastar.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/teachers/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399