Σιαμαίες αδερφές έγιναν… δασκάλες σε δημοτικό σχολείο

Και όμως αν υπάρχει θέληση όλα γίνονται. Ζωντανό παράδειγμα οι δύο σιαμαίες αδερφές από την Μινεσότα των ΗΠΑ, Άμπι και Μπρίτανι Χένσελ, οι οποίες έγιναν δασκάλες σε σχολείο της περιοχής τους.

Όπως εξηγούν οι ίδιες, έχουν αποφασίσει να ζήσουν την ζωή τους όσο μπορούν καλύτερα. Έτσι λοιπόν σπούδασαν και τώρα είναι δασκάλες σε δημοτικό σχολείο. Βέβαια, παραπονιούνται ότι θα παίρνουν ένα μισθό, αφού αναγκάζονται να πηγαίνουν μαζί στην αίθουσα, αλλά χαλάλι, λένε αστειευόμενες.

Τα κορίτσια έχουν δύο καρδιές, ξεχωριστά αναπνευστικά και στομάχια αλλά «μοιράζονται» το ίδιο συκώτι και το ίδιο αναπαραγωγικό σύστημα. Για αυτό έχουν μάθει από μικρή ηλικία να «συνεργάζονται» καθώς η μία ελέγχει την αριστερή και η άλλη την δεξιά πλευρά του σώματός τους. Η συνέντευξη δόθηκε στα πλαίσια ενός ντοκιμαντέρ του BBC, στο οποίο τις ακολουθούν παντού. Είναι πραγματικά συγκλονιστικό.

Δείτε το video:

(πηγή: briefingnews.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/teachers/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399