Θεατρική παράσταση για να βοηθήσουν το συμμαθητή τους

Οι συμμαθητές του 17χρονου Γ. Π. ο οποίος έμεινε παράλυτος κατά τη διάρκεια χειρουργικής επέμβασης στο κεφάλι του, συνεχίζουν να δίνουν μαθήματα ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.

Μετά τα 4.500 ευρώ που συγκέντρωσαν και έδωσαν στην οικογένεια του Γρηγόρη για να μπορέσουν να ανταπεξέλθουν στον οικονομικό Γολγοθά τους τώρα κάνουν μία νέα προσπάθεια για να βοηθήσουν το συμμαθητή τους.

Ετοιμάζουν θεατρική παράσταση προκειμένου να την ανεβάσουν στο Δημοτικό Θέατρο Μυτιλήνης με ένα εισιτήριο μικρού κόστους αποσκοπώντας στο να συγκεντρώσουν χρήματα και να στηρίξουν ακόμα περισσότερο την ανάρρωση του Γρηγόρη.

Στο μεταξύ οι θεράποντες γιατροί στον Ευαγγελισμό που παρακολουθούν τον Γρηγόρη έκριναν ότι ο 17χρονος πρέπει να μεταφερθεί πρωτίστως σε Ιατρικό Κέντρο Αποκατάστασης στη Λάρισα προκειμένου να αντιμετωπιστεί η παράλυσή του στην αριστερή πλευρά και στη συνέχεια να προχωρήσουν στην αφαίρεση του αιμαγγειώματος από το κεφάλι του.

(πηγές: lesvosnews.gr, newsbeast.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/teachers/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399