Μαθητές συγκεντρώνουν φάρμακα και είδη για παιδιά στα Άνω Πατήσια

Μια πρωτοβουλία αλληλεγγύης προς τα παιδιά απόρων οικογενειών, αλλά και ανασφάλιστων πολιτών, αναλαμβάνουν οι μαθητές 5 δημοτικών σχολείων της Αθήνας, διοργανώνοντας το 1ο Διασχολικό Ανταλλακτικό Παζάρι Άνω Πατησίων.

Όσοι δύνανται να προσφέρουν φάρμακα, που θα δοθούν στο Φαρμακείο Αλληλεγγύης Πατησίων, ή άλλα είδη, όπως βρεφικά και παιδικά ρούχα, σχολικά, παιχνίδια, βιβλία, επιτραπέζια και αποκριάτικες στολές, μπορούν να παραβρεθούν στο Παζάρι, το οποίο πραγματοποιείται στο 142ο δημοτικό σχολείο Αθήνας (Κρυστάλλη και Αννίνου, κοντά στην Πλατεία Παπαδιαμάντη).

«Πώς γίνεται η ανταλλαγή;

– Εντοπίζουμε τα αντικείμενα που θέλουμε να αποχωριστούμε οριστικά. Φροντίζουμε να είναι σε καλή κατάσταση, καθαρά και να λειτουργούν. Σε αντίθετη περίπτωση δεν θα γίνονται δεκτά από την ομάδα διοργάνωσης.

– Τα δίνουμε σε κάποιο μέλος της ομάδας οργάνωσης του παζαριού.

– Το μέλος της οργανωτικής ομάδας μας εφοδιάζει με τα κατάλληλα κουπόνια που θα χρησιμοποιήσουμε την ημέρα του παζαριού για την απόκτηση των αντικειμένων που μας ενδιαφέρουν.

– Για κάθε αντικείμενο που δίνουμε αντιστοιχεί ένα κουπόνι.

– Δίνοντας ένα κουπόνι μπορούμε να αποκτήσουμε ένα αντικείμενο στο παζάρι.

– Δεν είμαστε υποχρεωμένοι να πάρουμε κάτι, μπορούμε να δώσουμε σε άλλον τα κουπόνια

Πότε γίνεται το παζάρι;

Το ανταλλακτικό παζάρι θα γίνει την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου από τις 9 το πρωί ως τις 5 το απόγευμα. Καθ’ όλη την τελευταία εβδομάδα μπορείτε να φέρνετε αντικείμενα στα μέλη της Ομάδας στο σχολείο σας και να προμηθεύεστε κουπόνια. Παραλαβές θα γίνονται κάθε μέρα από τη Δευτέρα ως την Παρασκευή 10-14 Φεβρουαρίου τα απογεύματα (17.00 μ.μ. – 20.00 μ.μ.) και το Σάββατο 15 Φεβρουαρίου το πρωί» αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση.

(πηγή: nez.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/teachers/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399