«H Γη θερμαίνεται με ρυθμό τετραπλάσιο μίας ατομικής βόμβας» υποστηρίζει Αμερικάνος ερευνητής

Δυσοίωνες είναι οι προβλέψεις που κάνει ένας Αμερικανός ερευνητής σχετικά με τη ραγδαία αύξηση της θερμοκρασίας του πλανήτη. Μάλιστα όπως επισημαίνει, η Γη αναπτύσσει θερμότητα με ρυθμό που αντιστοιχεί σε 4 ατομικές βόμβες κάθε δευτερόλεπτο.

O Δρ. Τζον Κουκ από το Ινστιτούτο Κλιματικής Αλλαγής του Πανεπιστημίου του Κουίνσλαντ, μιλώντας στην εφημερίδα Courier Mail, υποστηρίζει ότι το 2013 οι άνθρωποι διοχετεύουν περισσότερο διοξείδιο του άνθρακα στην ατμόσφαιρα από οποιαδήποτε προηγούμενη χρονιά.

Όπως εξηγεί ο Δρ. Κουκ στην Courier Mail, τα αέρια του θερμοκηπίου που παγιδεύουν τη θερμότητα στην ατμόσφαιρα δείχνουν ότι η Γη αναπτύσσει θερμότητα με τον ρυθμό τεσσάρων ατομικών βομβών. Το αποτέλεσμα αυτής της υπερθέρμανσης έχει άμεσο αντίκτυπο στους ωκεανούς, αλλά και στη συμπεριφορά των ζώων, τα οποία ξεκίνησαν νωρίτερα την αναπαραγωγική τους περίοδο φέτος.

(πηγή: iefimerida.gr)

Share
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Bookmark the permalink.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399