Και όμως στη Βουλιαγμένη υπάρχουν ζώα – εκτός από τα κατοικίδια – όπως είναι αλεπούδες!

Εδώ μία αλεπούν καθρεφτίζεται στο νερό καθώς ξεδιψάει, στο Ντέβον της Μεγάλης Βρετανία (Photo by: Avalon/Universal Images Group via Getty Images)
Τα ξημερώματα της Κυριακής (22 Σεπτεμβρίου) μία από αυτές εμφανίστηκε στην παραλιακή λεωφόρο, στον κεντρικό δηλαδή δρόμο της Βουλιαγμένης, δίπλα από τα μαγαζιά της περιοχής.
Πιθανότατα η αλεπού κατέβηκε από τη βραχώδη περιοχή που βρίσκεται πάνω από τη λίμνη της Βουλιαγμένης, με σκοπό να πιει νερό. Και αυτό γιατί τις βραδινές ώρες ο Δήμος ανοίγει τα αυτόματα ποτιστικά, προκειμένου να ποτιστούν τα παρτέρια.
Η αλεπού έκανε τη… βόλτα της, έφτασε μέχρι τη λεωφόρο Ποσειδώνος και στη συνέχεια χάθηκε προς τη βραχώδη περιοχή κοντά στη λίμνη.
Δείτε το βίντεο:
(Πηγή: huffingtonpost.gr)







Αναβλήθηκε για το τέλος του 2021 η Σύνοδος για το Κλίμα
ΠΟΥ: Προτελευταία η Ελλάδα σε σύνολο 24 ευρωπαϊκών χωρών σε πρόσθετες δαπάνες στο σύστημα υγείας για την καταπολέμηση της πανδημίας
ECDC: Ποιες ηλικιακές ομάδες ανηλίκων κινδυνεύουν με νοσηλεία λόγω Covid-19
Η Καρδιά του Παιδιού για την Καρδιά του Μίκη: Μια ξεχωριστή συναυλία Δευτέρα 25 Φεβρουαρίου, στο θέατρο Ακροπόλ (19.00)
Το προσδόκιμο ζωής των Αμερικανών συρρικνώθηκε εξαιτίας της πανδημίας του νέου κορονοϊού