Κοροναϊός : Πώς έχτισαν μέσα σε 10 μέρες στη Γουχάν το νοσοκομείο (video)

Εντυπωσιάζουν οι εικόνες από την κατασκευή μεγάλης νοσοκομειακής εγκατάστασης στην πόλη Γουχάν της Κίνας, που αποτελεί το επίκεντρο του φονικού κοροναϊού.

koronoios_nosokomeio_1Πλάνα από drone δείχνουν σε γρήγορη ταχύτητα (timelapse) την πορεία των εργασιών το νέου νοσοκομείου που θα λειτουργεί αποκλειστικά για τη θεραπεία ασθενών που έχουν νοσήσει από τον κοροναϊο.

koronoios_nosokomeio_2Σύμφωνα με τις κινεζικές Αρχές, οι κατασκευές ξεκίνησαν στις 24 Ιανουαρίου και το νοσοκομείο πρόκειται να ανοίξει σήμερα όπως ακριβώς είχαν δεσμευτεί οι Αρχές της πόλης, που αποτελεί το επίκεντρο της επιδημίας.

Το νοσοκομείο έγινε με fast track διαδικασίες, ώστε να μπορούν οι υγειονομικές και ιατρικές Αρχές να ανταποκριθούν στον αυξημένο αριθμό ασθενών και ειδικών εξετάσεων.

Είναι στελεχωμένο με 1.400 άτομα ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό και έχει δυναμική χιλίων κλινών.

koronoios_nosokomeio_3Το νέο νοσοκομείο κατασκευάστηκε με προκάτ κτίσματα γύρω από ένα παραθεριστικό συγκρότημα το οποίο προοριζόταν για τους εργάτες της περιοχής και βρίσκεται στα περίχωρα της Γουχάν.

(Πηγή: in.gr)

Share
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Bookmark the permalink.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399