Τεράστια άνοδο σημειώνει η παγκόσμια αγορά προϊόντων που σχετίζονται με την προστασία κατά των επιδημιών λόγω του κοροναϊού.
Εργοστάσιο που κατασκευάζει προστατευτικές μάσκες στη Σαγκάη έχει λάβει τόσες παραγγελίες, που η διοίκησή του αναγκάστηκε να προχωρήσει σε έκτακτα μέτρα προκείμενου να ανταπεξέλθει σε αυτές.
«Στην γραμμή παραγωγής δουλεύουν πλέον και οι διευθυντές, διοικητικοί υπάλληλοι, οδηγοί, υπάλληλοι ασφαλείας και καθαρίστριες» αναφέρει σχετικά ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας.
Με τον τρόπο αυτό το εργοστάσιο θα υπερ-πολλαπλασιάσει την παραγωγή μάσκας από 80.000 τεμάχια την ημέρα σε 200.000. Αντίστοιχη αύξηση παραγγελιών έχει δεχθεί και εργοστάσιο προστατευτικών μασκών στην Τουρκία.
(Πηγή: in.gr)







Διευθυντής Π.Ο.Υ.: Δισεκατομμύρια σε εξοπλισμούς, «ψίχουλα» για να αμυνθούμε απέναντι σ’ ένα ιό
Έρευνα: «Αφανής ήρωας» μειώνει την αύξηση της θερμοκρασίας στη Γη από τα αέρια θερμοκηπίου
ΕΕ: Ο κορονοϊός έκρυψε τη γρίπη, αλλά με κόστος
Πόσο ψηλώνουν τα παιδιά το καλοκαίρι
Γιατί πρέπει να διδάσκονται τα ανθρώπινα δικαιώματα;