Βρετανία : Η γηραιότερη ασθενής που νίκησε τον κοροναϊό σε ηλικία 106 ετών

Συντάκτης: Ερμίνα Παπαδήμα

conyΗ συνταξιούχος κα Τίτσεν, έγινε δεκτή στο νοσοκομείο στα μέσα Μαρτίου με υποψία πνευμονίας, δήλωσε το νοσοκομείο. Είπε: «Νιώθω πολύ τυχερή που έχω καταπολεμήσει αυτόν τον ιό»

Μια ηλικιωμένη 106 ετών, που θεωρείται η πιο μεγάλη σε ηλικία ασθενής της Βρετανίας που ανάρρωσε από τον κοροναϊό, βγήκε από το νοσοκομείο.

Η Κόνι Τίτσεν χειροκροτήθηκε από το προσωπικό καθώς έφευγε από το νοσοκομείο City του Μπέρμιγχαμ την Τρίτη, μετά από τρεις εβδομάδες.

Η συνταξιούχος κα Τίτσεν, έγινε δεκτή στα μέσα Μαρτίου με υποψία πνευμονίας, δήλωσε το νοσοκομείο. Είπε: «Νιώθω πολύ τυχερή που έχω καταπολεμήσει αυτόν τον ιό».

Σε δήλωση που κυκλοφόρησαν οι Sandwell και West Birmingham NHS Trust, η κα Τίτσεν είπε ότι δε μπορούσε να «περιμένει να δει» την οικογένειά της.

Πιστεύεται ότι η κυρία Τίτσεν είναι η πιο μεγάλη σε ηλικία ασθενής της Βρετανίας που αντιμετώπισε τον κορανοϊό.

Η Άλεξ Τζόουνς χαρακτήρισε τη γιαγιά της ως κάποιον που ανέκαμψε από οτιδήποτε, προσθέτοντας: «Είχε μια πραγματικά δραστήρια ζωή. Της άρεσε να χορεύει, να ποδηλατεί και να παίζει γκολφ»

«Μαγειρεύει πάντοτε και για τον εαυτό της». «Νομίζω ότι το μυστικό της παρά το γήρας, είναι ότι είναι σωματικά δραστήρια και ανεξάρτητη». «Είχε εγχείρηση ισχίου τον Δεκέμβριο και μέσα σε 30 ημέρες περπατούσε ξανά».

(Πηγή: in.gr με πληροφορίες από bbc.com)

Share
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Bookmark the permalink.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399