Για πρώτη φορά από την αρχή της πανδημίας του νέου κορονοϊού, η Λατινική Αμερική ξεπέρασε σήμερα την Ευρώπη σε αριθμό κρουσμάτων, σύμφωνα με απολογισμό του AFP από επίσημες πηγές, καταγράφοντας 2.735.107 μολύνσεις.
Η Λατινική Αμερική, η περιοχή όπου είναι πιο ενεργή τις τελευταίες εβδομάδες η covid-19, έγινε η δεύτερη πλέον πληγείσα περιοχή του κόσμου από την πανδημία, πίσω από τις ΗΠΑ και τον Καναδά, όπου έχουν καταγραφεί 2.844.522 κρούσματα. Η Ευρώπη μετρά 2.718.363 κρούσματα.
Ωστόσο η Ευρώπη παραμένει η περιοχή με τους περισσότερους νεκρούς από την covid-19, με 198.310 θανάτους, ενώ ΗΠΑ και Καναδάς μετρούν 137.421 νεκρούς και η Λατινική Αμερική 121.662.
(Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ)







Έκθεση ΕΛ.ΑΣ.: 800 παιδεραστές κυκλοφορούν ελεύθεροι
Η Siemens ως προστάτιδα της έρευνας
Αιτωλικό – Πώς εξηγείται το απόκοσμο φαινόμενο με τους ιστούς αραχνών που κάλυψαν τη λιμνοθάλασσα
Δεν είναι το μυρμήγκι: Αυτό είναι το πιο δυνατό ζώο στον κόσμο - Μπορεί να σηκώσει 1.180 φορές το βάρος του
Πώς ο εγκέφαλος μετατρέπει τον φόβο σε άγχος;