Μοναδικό παράδειγμα: Γονείς δώρισαν τα νεφρά τους στα παιδιά τους

Η μητέρα που έδωσε το νεφρό της και η κόρη που το πήρε GLOMEX

Η μητέρα που έδωσε το νεφρό της και η κόρη που το πήρε GLOMEX

Συγκινεί η ιστορία της οικογένειας Πουλοπούλου και αποτελεί παράδειγμα ανθρωπιάς. Οι δύο γονείς έδωσαν τα νεφρά τους στα παιδιά τους που αντιμετώπιζαν σοβαρό πρόβλημα υγείας και τα βοήθησαν να ξαναγεννηθούν.

Μοναδική και παράδειγμα ανθρωπιάς είναι η ιστορία της οικογένειας Πουλοπούλου. Δύο από τα παιδιά της οικογένειας διαγνώστηκαν σε μικρή ηλικία με σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο προκάλεσε νεφρική ανεπάρκεια.

Η μεταμόσχευση ήταν μονόδρομος για να έχουν τα παιδιά μια φυσιολογική καθημερινότητα χωρίς αιμοκάθαρση. Τότε οι δύο γονείς πήραν την απόφαση να γίνουν αυτοί οι δωρητές για τα παιδιά τους.

“Ξεκίνησε ξαφνικά πριν από 21 χρόνια όταν η κόρη μας η μεγάλη μπήκε στο νοσοκομείο για μια ίωση και εκεί οι γιατροί μας είπαν ότι έχει χρόνια νεφρική ανεπάρκεια. Ένα χρόνο μετά έδωσε ο μπαμπάς της μόσχευμα. Τώρα είναι 20 χρόνια μεταμοσχευμένη και πάει πάρα πολύ καλά” δήλωσε η Βιβή Πουλοπούλου, η μητέρα της οικογένειας.

Λίγα χρόνια μετά την μεταμόσχευση της μεγάλης κόρης, με το ίδιο πρόβλημα διαγνώστηκε ο μικρός αδερφός της. Αυτή τη φορά είχε σειρά η μητέρα να δωρίσει το νεφρό της. Οι γιατροί την προειδοποίησαν όμως ότι υπήρχε κίνδυνος για την δική της υγεία.

“Έπρεπε ως μητέρα να παλέψω για το παιδί μου. Ήταν 24 ετών και έκανε αιμοκάθαρση. Δεν είχε ζωή” τόνισε η κα Παυλοπούλου.

(Πηγή: news247.gr)

Share
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Bookmark the permalink.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399