Σοκ σε παιδικό σταθμό στις ΗΠΑ: Τρώνε πρώτα τα λευκά παιδιά και τα μαύρα περιμένουν με άδεια χέρια

trone_mono_lefka_paidiaΣε κατάσταση σοκ βρέθηκε πατέρας όταν ανακάλυψε πως στον παιδικό σταθμό που στέλνει τον γιο του, τρώνε πρώτα τα λευκά παιδιά και τα μαύρα περιμένουν χωρίς να έχουν καν πιάτο μπροστά τους.

Πως το ανακάλυψε; Είδε ένα καρέ που «έκοψε» ένας γονιός από βίντεο, μέσα από τον παιδικό σταθμό – ο οποίος βρίσκεται στην Τζιόρτζια των Ηνωμένων Πολιτειών.

Τι απεικονίζει αυτή η φωτογραφία; Την ώρα του γεύματος, τα λευκά παιδάκια κάθονται κανονικά και τρώνε το φαγητό τους, την ίδια ώρα που τα μαύρα στο δέρμα παιδάκια, κάθονται στο ίδιο τραπέζι και τους κοιτάνε περιμένοντας να τελειώσουν το γεύμα τους.

Δεν έχουν σερβιριστεί, δεν έχουν καν πιάτο με φαγητό μπροστά τους, όπως αναφέρει το gazetta. 

O  Άντριαν ΜακΚόλεϊ είναι ο πατέρας που αξιοποιώντας την ημέρα που το «Kids ‘R’ kids» – ιδιοκτήτρια εταιρία του παιδικού σταθμού –  μετέδωσε την καθημερινότητα των παιδιών σε ζωντανή ροή έκατσε να δει πως αντιδρά ο γιος του και έμεινε άναυδος όταν εντόπισε το πολύ περίεργο, άκρως ρατσιστικό  περιστατικό.

Όταν απευθύνθηκε στην διευθύντρια εκείνη δήλωσε παντελή άγνοια, λέγοντας πως δεν είναι στην τάξη μέσα για να δει τι συμβαίνει ενώ ανέφερε και το… εξής απαράδεκτο: «Μήπως έχει να κάνει κάτι με δίαιτα;».

(Πηγή: topontiki.gr)

Share
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Bookmark the permalink.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399