Ασπίδες προστασίας προσώπου Thorax_TUC για τους επαγγελματίες υγείας κατασκευάζονται από το Πολυτεχνείο Κρήτης

Για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19

polytexneio_kritisΗ καταπολέμηση της διάδοσης της εξελισσόμενης πανδημίας δημιουργεί τεράστιες ανάγκες για μέσα ατομικής προστασίας στο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό, στους εργαζόμενους στις μονάδες υγείας, άμεσης φροντίδας, στα γηροκομεία και αλλού. Για το λόγο αυτό, στην υγειονομική κρίση που διαδραματίζεται σε παγκόσμιο επίπεδο έχουν παρατηρηθεί σοβαρές ελλείψεις σε μέσα ατομικής προστασίας, που είναι πλέον απαραίτητα περισσότερο από ποτέ.

aspides_prostasiasΗ Σχολή Μηχανικών Παραγωγής και Διοίκησης του Πολυτεχνείου Κρήτης συνεισφέρει στη μάχη των ανθρώπων πρώτης γραμμής ενάντια στην πανδημία COVID-19, με τη κατασκευή προστατευτικών ασπίδων προσώπου Thorax_TUC, ειδικά σχεδιασμένες για την προστασία των επαγγελματιών της υγείας. Οι ασπίδες διαθέτουν εργονομική και λιτή σχεδίαση αποτελούμενη από ελάχιστα εξαρτήματα με στόχο την οικονομική και ταχεία κατασκευή, με τη μέθοδο της τρισδιάστατης εκτύπωσης.

Τα σχέδια και τα αρχεία προς εκτύπωση είναι διαθέσιμα σε δημόσιο αποθετήριο, έτοιμα για άμεση εκτύπωση σε τρισδιάστατο εκτυπωτή.

Bοηθήστε στην κατασκευή της ασπίδας προστασίας με τρισδιάστατη εκτύπωση.

(Πηγή: pem.tuc.gr)

Share
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Bookmark the permalink.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399