Μωρό ενός έτους βρέθηκε να μπουσουλάει ολομόναχο στον δρόμο

© Ruptly

© Ruptly

Ένα παιδί και ειδικά ένα μωρό δεν πρέπει να μένουν ποτέ χωρίς επίβλεψη ούτε για ένα λεπτό γιατί οι συνέπειες μπορεί να είναι μοιραίες. Ένα μωρό ενός έτους, διέφυγε της προσοχής των γονιών του στην παιδική χαρά και βρέθηκε να μπουσουλάει ολομόναχο στο πεζοδρόμιο και να βγαίνει στον δρόμο, σε πόλη της Ρωσίας.

Το μωρό βρισκόταν στην παιδική χαρά με τους γονείς του στην πόλη Κουντρόφ, στην περιφέρεια του Λένινγκραντ, όταν διέφυγε της προσοχής τους, βγήκε από το πάρκο και άρχισε να μπουσουλάει στο πεζοδρόμιο, κατεβαίνοντας ακόμη και στον δρόμο.

Ευτυχώς, ένας διερχόμενος οδηγός είδε το βρέφος έγκαιρα, σταμάτησε, βγήκε από το αυτοκίνητο και μαζί με άλλους ανθρώπους που βρέθηκαν στο σημείο προσπάθησαν να βρουν τους γονείς του.

Ο οδηγός, Αντόν Ζιρνόφ καταγράφοντας το περιστατικό με το κινητό του τηλέφωνο, δημοσίευσε αργότερα το βίντεο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, εξοργισμένος με την ανευθυνότητα των γονιών του μικρού παιδιού.

“Η μητέρα του δεν βρισκόταν καν σε ακτίνα 15 μέτρων. Δηλαδή, κανείς δεν ανησύχησε και δεν έψαχνε το παιδί”, ανέφερε ο άντρας.

Το Τμήμα Ερευνών της Ερευνητικής Επιτροπής της Ρωσίας για την περιοχή του Λένινγκραντ ξεκίνησε έλεγχο για το περιστατικό και τόνισε στους γονείς την ευθύνη τους για τα ανήλικα παιδιά και τις πιθανές συνέπειες που μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο τη ζωή τους.

(Πηγή: sputniknews.gr)

Share
This entry was posted in ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Bookmark the permalink.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399