Κραυγή απόγνωσης: «Το παιδί μου μεγαλώνει στο σκοτάδι»

Στα όρια της απόγνωσης βρίσκεται ένας κάτοικος του Ηρακλείου που το τελευταίο διάστημα βλέπει το παιδί του να μεγαλώνει σε ένα σπίτι βυθισμένο στο σκοτάδι, καθώς η ΔΕΗ του έκοψε το ρεύμα λόγω των οφειλών της οικογένειας στην υπηρεσία.

Ο πατέρας ενός μωρού λίγων μόλις μηνών απευθύνει έκκληση στους αρμόδιους της υπηρεσίας να του επανασυνδέσουν το ρεύμα στο σπίτι και να δεχτούν να προχωρήσουν σε διακανονισμό για την αποπληρωμή του χρέους του.

Πριν από λίγο καιρός ο ίδιος μην μπορώντας να βλέπει το μωρό του να μεγαλώνει σε απάνθρωπες συνθήκες καθώς δεν υπήρχε η δυνατότητα ούτε να ζεσταθεί το φαγητό του ούτε να κάνει μπάνιο προχώρησε σε παράνομη επανασύνδεση του ρεύματος στο σπίτι. Σύμφωνα με τα όσα ανέφερε στην κάμερα του Κρήτη ΤV αυτό του κόστισε έναν καλό διακανονισμό με τη ΔΕΗ που τώρα του ζητάει να αποπληρώσει το 70% του ποσού όπως προβλέπεται σε τέτοιες περιπτώσεις.

Σύμφωνα με το prismanews.gr ο ίδιος αναφέρει: «Η περιπέτεια μας άρχισε μέσα στις γιορτές. Πούλησα τα χρυσαφικά του γάμου μου και συγκέντρωσα κάποια χρήματα προκειμένου να καλύψω ένα μέρος του χρέους μου στη ΔΕΗ ωστόσο τα πράγματα δεν πήγαν όπως τα σχεδιάζαμε. Πέθανε ξαφνικά η αδερφή της γυναίκας μου και αναγκαστήκαμε να δαπανήσουμε τα χρήματα για την κηδεία. Όπως γυρίσαμε στο σπίτι είδαμε ότι μας είχαν κόψει το ρεύμα».

(πηγή: newsbomb.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/parents/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399