Απίθανη περίπτωση: Γέννησε δύο ζεύγη διδύμων!

Μία γυναίκα στο Τέξας απέκτησε το μεγαλύτερο -και σπανιότερο- δώρο την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φέρνοντας στον κόσμο… δύο ζεύγη ομοζυγωτικών δίδυμων αγοριών, ανακοίνωσε την Δευτέρα νοσοκομείο του Χιούστον.

Οι τέσσερις αδελφοί ήρθαν στον κόσμο την 31η εβδομάδα της κύησης της 36χρονης Τρέσα Μοντάλβο με καισαρική τομή στο Νοσοκομείο για τη Γυναίκα στο Χιούστον του Τέξας, σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου του νοσοκομείου. Η Τρέσα και ο Μανουέλ Μοντάλβο Τζούνιορ δεν χρησιμοποίησαν φάρμακα γονιμότητας και σύμφωνα με το Δελτίο Τύπου ήθελαν έναν αδελφό ή αδελφή για τον γιο τους Μέμφις, δύο ετών.

Όταν η Μοντάλβο ήταν έγκυος 10 εβδομάδων ο γιατρός της είπε ότι κυοφορούσε δίδυμα. Σε επόμενη επίσκεψή της ο γιατρός άκουσε και χτύπο τρίτης καρδιάς. Στη συνέχεια το ζεύγος Μοντάλβο ενημερώθηκαν ότι θα αποκτήσουν τέσσερα παιδιά -όχι όμως τετράδυμα, αλλά δύο ζεύγη διδύμων!

Οι πιθανότητες να αποκτήσει κάποιος με φυσικό τρόπο δύο ζεύγη ομοζυγωτικών διδύμων είναι περίπου 1 στις 70 εκατομμύρια, σύμφωνα με το νοσοκομείο.

Τα δύο αγόρια μοιράζονταν έναν πλακούντα και τα άλλα δύο έναν άλλο πλακούντα.

Ο Έις και ο Μπλέιν ήρθαν στον κόσμο στις 8:51 π.μ. στις 14 Φεβρουαρίου και ζύγιζαν 1,64 κιλά και 1,79 αντίστοιχα, ενώ ακολούθησε η γέννηση -ένα λεπτό αργότερα- του Κας και του Ντίλαν που ζύγιζαν 1,33 κιλά και 1,53 αντίστοιχα.

(πηγή: theinsider.gr)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/parents/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399