Αυτό το γενναίο αγόρι έχει όγκο στον εγκέφαλο… Αλλά αυτό που καταφέρνει – λίγοι ενήλικες θα μπορούσαν να το κάνουν!

Αυτό το 8χρονο αγόρι πάσχει από καρκίνο. Δεν αφήνει, όμως, την αρρώστια να του στερήσει από τη ζωή πράγματα που αγαπάει! Θα σας συγκινήσει!

Ο Lotatoa Ward, είναι ένα 8χρονο αγόρι από τη Γιούτα, το οποίο διαγνώστηκε με όγκο στον εγκέφαλο, τον Οκτώβριο του 2014. Ένας όγκος, που δυστυχώς εμφάνισε κακοήθεια.

Προφανώς, μια τέτοια κατάσταση δεν είναι καθόλου ευχάριστη για κανέναν. Πόσο μάλλον για ένα μικρό παιδί που είναι γεμάτο ενέργεια και δύναμη. Κάτι έπρεπε να βρεθεί ώστε ο μικρός Lotatoa να ξεχάσει τα προβλήματα του και να χαρεί. Και βρέθηκε. Ο μικρός βρήκε παρηγοριά στο τρέξιμο!

“Με βοηθάει πολύ στις δύσκολες στιγμές που περνάω», λέει στο βίντεο που ακολουθεί. «Είναι η δική μου απάντηση στον καρκίνο.Το τρέξιμο με κάνει καλύτερο και ευτυχισμένο.”

Κι είναι η αγάπη του μικρού αγοριού για το τρέξιμο τόσο μεγάλη, που ανέβαλλε ακόμη και χημειοθεραπεία, ώστε να συμμετάσχει στο 10 ετήσιο αγώνα τρεξίματος στο νησί Antilope. 50 μίλια έτρεξε με μεγάλη ευκολία, αφήνοντας τους πάντες άφωνους!

Οι γονείς του Lotatoa είναι στο πλευρό του και τον στηρίζουν. Το ίδιο κάνει και πολύς κόσμος, ο οποίος μάλιστα συμμετέχει ενεργά σε έναν διαδικτυακό έρανο για να καλυφθούν τα έξοδα των θεραπειών του.

Ο μικρός ήρωας παλεύει για τη ζωή του και μας δίνει ένα μεγάλο μάθημα για τη δύναμη και το σθένος που πρέπει να εμφανίζουμε σε κάθε δυσάρεστο γεγονός. Ας του ευχηθούμε να καταφέρει να το ξεπεράσει.

Δείτε το συγκλονιστικό βίντεο:

(πηγή: diaforetiko.gr x)

Share
Κατηγορίες: ΕΙΔΗΣΟΥΛΕΣ. Προσθήκη στους σελιδοδείκτες.

Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /var/www/vhosts/paidevo.gr/httpdocs/parents/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 399